hétfő, augusztus 3

áhh, jól éreztem a táborban, tényleg szarul csináltam a fő feladatomat. mmint a rendvezetést. azért jó, hogy közben valahogy sikerült elhinnem, van és volt értelme, mert rosszabbul éreztem volna magamat.
azért volt pár olyan pillanat, amikor legszívesebben hazamentem volna, miután a többi rendvez lelkendezését végighallgattam, hogy mennyire üügyes és imádnivaló mindenki, és hogy élvezik. Mindenki egy nagy boldog csalás, én vagyok csak a béna idegen.
nem, addig nem értem el a minimum teljesítményt sem, amíg a számomra mérvadó véleményű emberek mindegyike nincs megelégedve. és ez általában így van.

oké. volt, akiért megérte.sőt, mindenkinek volt olyan pillanata, amiért megérte.

bár értenék ahhoz, amit élvezek csinálni :S

5 megjegyzés:

zs.gothpunk írta...

Félig-meddig kibicként azért elég fura (=gáz), hogy ilyen teljesítmény-logarléc van az akármilyen szervezők/vezetők tevékenysége mellé, és ha nem ugrasz meg bizonyos kvótát, akkor aztán ejnyebejnye és szégyejjed'a'magadat van. o.O Azt gondolnám, hogy szórakozni akartok mindannyian, meg kikapcsolódni, meg jól érezni magatokat, nem pedig visszaülni az iskolapadba / irodába, ahol teljesítményértékelés van meg kitűzendő célok, meg projektfeladat, meg erőforrásmendzsment. o.O ÉS tegyük mindehhez, hogy a legtöbb irodistának és aktakukacnak és szorgalmas lótifuti menedzser-tanoncnak ez volt a nyaralása? Nájsz, ahogy a francia mondja.

Ördögasszony írta...

Szép az új blogbőr. :)

Insane.kismanO írta...

Az önkritika jó dolog. Az önmarcangolás meg szimplán káros (mondom én ehe-hehe...) szvsz. Viszont ha be akarod mantrázni magadnak, hogy szarul csináltad, értelmetlen, béna, stb. akkor ebben a Magasságos sem tud megakadályozni :(
Legszívesebben nem is próbálkoznék tovább a győzködéssel.

Drímőrnek a maga szempontjából igaza van: ha sokadjára gyalulta végig ugyanazt a kezdő-alapozó feladatsort, akkor qrvára unatkozhatott. A rend maradék része meg élvezte, natürlich. Igen, általában így szokták érezni magukat a középhaladók a kezdők között. Oh, mily meglepő...

Ha ezzel olyan nagy bajod van, akkor jövőre indíts haladó színész rendet, a kezdők/első érdeklődők meg... ööö... csináljanak amit akarnak... nem mérvadó véleményű emberek...

Nem lehet mindenkinek egyszerre megfelelni. Ettől még érthetsz ahhoz, amit szeretsz csinálni O.o

Mindegy, én úgysem értek hozzá...

Thilanna írta...

nyilván én se nem tartozom a fenti csoportba, se nem tudom ellensúlyozni az ő elégedetlenségüket, de kívülről látva, eredményoldalról:
szerintem csináltatok egy tök jó rendi bemutatót, amiben ki-ki teherbírása szerint kaphatott több vagy kevesebb szerepet, valamint volt két zseniális mestervizsgázód, akiknek a darabja azt hiszem nem csak nálam vonult be a tábor legmegrázóbb pillanatai közé... szóval ha szervezői részről szólt be valaki, azzal nagyon nem értek egyet.
és szerintem egy gyakorlott színjátszós számítson arra egy tábori rendben, hogy nem az ő képességeinek továbbfejlesztésén lesz a hangsúly, mert lesznek újak is, és ő inkább a közösségi rendélmény segítője lehet, vagy akkor érhet el többet, ha mestervizsgázik - ld. Momóék.

Angwen írta...

Tudtommal Szozsi kimondottan élvezte. Jól értem, hogy Dreamer Dreamerkedett, ez a probléma forrása?