hétfő, augusztus 31

dühös poszt

csak lennék már túl a diplomaosztón vagy védésen vagy akármin.
mert persze a konzulensem tegnap írta a választ, és bírálatot, hogy mit hiányol, és azok nagyrészt szerintem benne vannak. Az egyik kérdéséről egy szó nem esett eddig, és nagy meló összeírni és kikeresni, és a többinél is örültem volna, ha korábban tudom. Vháhh. Csak adják meg oszt csá.

hiszti hiszti hátán. társulatnyitó meg fejlerobbanós volt, de persze minek vesszük magunkra, minek, kiépül a paranoia, már a hátsó gondolatot keressük és találjuk, és ez kra nem jó. Honnan szerezzek erőt, és célt és távlatot, ha nem innen? Persze ténszerűen szánsájn és hepinessz, ofkórz. Rengetegsok előadás - csak ne hívta volna fel rá a figyelmet, h ez denehéz, demennyire fel kell rá készülni, mennyire jó kondícióban kell lenni, mert belebetegszünk, és az nem jó. Nem ám az a fíling, h baromi nehéz, de pont ez a jó, és mekkora lehetőség és estébé, hanem baromi nehéz és beledöglesz.
Meg a további csesztetésként felvezetett a maradékhármat is ajánlom vizsgára. Ez is milyen jó volna, ha nem csesztetés lenne, hanem jó hír, hogy szerinte is meg tudjuk csinálni. De így előjött az összes félelmem, h mi változott a nyár alatt, ha a múltkor nem érzett rá engem alkalmasnak, akkor mitől gondolta mégis úgy, hogy most igen. És amúgy is, miért nem egyből?
Mi az olyan meglepő abban, h valakineél előfordul h 3000 forint havonta nem fér bele? Mert inkább eszik hónap végén is, mint hogy olyan gyakorlatokra járjon, amiket tud otthon is gyakorolni, ha muszáj?
Miért kell igazságtalannak lenni szándékosan? Nem, nem hiszem el, h nem tudja, mit beszél.

Komával durva volt cinikus véneknek érezni magunkat.
Persze, nem csakazértis fogok nekiindulni a színész kettőnek, hamár lehetőségem lesz rá, nemcsakazértis leszek lelkiismeretesen jelen, és végre már diplomamunkáznom sem kell.

Farkas meg igazán szólhatott volna a filmről. Stílusbazmeg. Még, ha nem érek rá, akkor is.

de már nem vagyok igazán dühös. inkább csak félek a szerdától, félek ettől a félévtől.

ja, közben lelépett a bázisról tünc is, átrendeztük a szobákat, már csak a konyha emlékeztet a régire, meg az erkély, és ez félelmetes.

Nincsenek megjegyzések: