csütörtök, augusztus 13

e?
"A csapatuk erősebb, a pályázatuk összeszedettebb és az ötleteik jobbak voltak. " Ez így biztos , hogy mindenben jobb volt a másik csapat? o.O Az ötleteket kifejezetten kikérem magamnak - hiszen majdnem ugyanaz volt mindkét csapatnál. Az egyéni ízlés kérdése, hogy Fq-t, Szozsit, Hannát és engem együtt gyengébb csapatnak ítélni, mint Ádámot és Cueddot, (mer ugye Nido ugyanaz) - az ugyan szomorú, h négyen nem érünk annyit :D.
A pályázat összeszedettsége oké, tekintve az elkészülése körüli dolgokat.
Az ötletek ilyen egyértelmű összevetését meg kikérem magamnak. Szerintem az ötleteink összességében ugyanolyan jók, max a kidolgozottás, vagy megoldhatósági esély más.
Namindegy, ez csak amolyan komment a fórum helyett ide a szél jegyzetébe.

1 megjegyzés:

Thilanna írta...

légy szíves figyelembe venni, hogy ezt Alyr írta - szerintem nem volt energiája tartalmasabbat írni. fogggalmam sincs, hogyan döntöttek Ankalimonnal, mert nekünk többieknek sem árulták még el, de szerintem még Ankalimon sem csak ennyit mondott volna, mert tényleg 2 nagyon erős csapat 2 nagyon erős koncepcióval állt elő.
egyébként Efkú végül bekerült a másik csapatba is, az azért számított, de a magam részéről így sem tudnám megondani, melyikőtök az erősebb csapat. :-)
az ötletekben Ti újítottatok merészebben, ami nem biztos, h. előny volt jelen esetben, talán féltek, hogy hogyan megy át ez az embereknek. a projektmenedzsment eredetileg Nektek volt precízebb, de Cuéék is javítottak a megvalósítási terveiken, amikor Ti haladékot kaptatok, és így talán ők lettek összeszedettebbek.
írtam volna Nektek is részletes véleményt (mmint csak úgy hobbiból, befolyása annyira sok nem volt), de nem volt időm-energiám a döntés előtt, sorry.

jövőre figyelni kell, hogy elkészüljenek a pályázatok a tábori vezetőségi előtt, ha 9 fős (vsz objektívebb) döntést szeretnénk. :-/
(vagy a pályázók ráveszik valahogy az elnökséget, h. gyűljön össze augusztusban.)