kedd, augusztus 4

még mindig tábor

nagyon furcsa ez az egész, miért pörgök még ezen ennyire. Jó, oké, nyilván az zavar, hogy energiát raktam bele, nem is keveset, és mégsem lett olyan eredménye, ami ezt ellensúlyozná.
Az okait tudom, részben vagy egészben, de azt nem tudom hova rakni, hogy nekem mégis mekkora a szerepem benne. Már persze, azon kívül, hogy én csináltam, enyém a felelősség. De mégis, ezt nem érzem igazságosnak.
Adott dolgokkal indultam neki a tábornak: kevés idővel, kevés energiával, kevés lelkesedéssel. Diplomamunkát csináltam, immár aktívabban, mint tavaly, társulatban játszottam, ami miatt nem értem rá a találkozókra, és ezek mellett még teljesen feleslegesnek éreztem magamat a 30 ember között, akik közül sokan nem érezték ezt, és jelentősen rontották a részvételi kedvemet - privátban a legtöbb embert kedvelem, de olyan szinten képtelenek rövidre fogni magukat, h semmi kedvem nem volt energiát rakni abba, h átvágjam magam szórengeten.
De persze lelkesíthettem volna magamat, plusz energiákat rakhattam volna bele, hogy csakazértis hallassam én is a hangomat, hogy csakazértis csináljam a feltételezett dolgomat, és beoszthattam volna a magam idejét.

Nem az a baj, hogy ez így sikerült. Az a baj, amikor az jön le, hogy ennél nem is tudnék jobbat.
--
Az ijesztő meg az, hogy szeretném megint szervezni-tervezni, nem ám feladnám végre. Pedig jó lenne. Középszerű nem akarok lenni.

2 megjegyzés:

Dreamer írta...

Szasz!

Insane mutatott rá a dologra legjobban. Idézek (höhö, egoista dögként, saját blogból):

"rajtam kívül MINDENKI élvezte úgyhogy itt sem feltétlenül a koncepcióval volt a baj, hanem velem".

Azt hiszem, tipikusan az a bajod, hogy szelektíven olvasol, amit olvasni akarsz. NEM azt írtam, hoyg rossz voltál, hanem hogy NEKEM nem volt új, így nem élveztem.

Angwenre meg ne hallgass, én MINDIG Drímőrködöm, tekintve, hogy ehhez értek.

banyek. Különben is, a gyáva dög Dániáig fut, csak hogy ne kelljen sakoznia velem :D

gothposeur írta...

Azért még van idő, amíg Dániába elmegy, szerintem simán el tudod érni, ha sakkozni szeretnél vele ;)

Amúgy meg az előző bejegyzésben írtam, h az a bajom, h nem mindenkinek tetszett, akinek a véleménye számít. És a tiéd számít. Node már mindegy :D