szombat, november 11

sikerült jó alaposan megsértenie. király. elegem van.
persze nyilván túlérzékeny vagyok, és dühös.
ehhez a keddi tábormegbeszéléshez sincs semmi kedvem. persze, elmegyek, mert mér ne mennék, de... emiatt valszeg elmarad egy Fornost próba, mert a tábvez meg az egyik csapatvezetőjelölt is szereplő. Ja, meg Kincső is, aki vezetné a próbát.
Több táboros megbeszélésre nem szeretnék menni januárig - pontosabban a LEPig.
Főleg, ha hasonló összeszedetlenség lesz, mint keddne volt. Elegem van abból, h a második mondat után szétcsúszik az egész, és, ha van valami ötlet, azt max egy embernek tudom elmondani (bár az hasznos amúgy), mert senki nem figyel oda.
Csúnya elvárásaim vannak.
A Színitoszból való kiváláson meg még mindig gondolkodom. Egyedül az a 4-5 ember miatt nem mondtam még le, akik járnak rendszeresen. A még 5 ember, akik valami miatt pont nem ér rá, nem érdekel.

Remélem kiadom a dühömet, mert... ehh, biiiztos félreértés. Félreértés minden.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tényleg összeszedetlen volt, nem voltam felkészülve és túl sokan is voltunk, túl nagy hang, túl nagy asztal. Mea culpa, és bocsánat érte, de kellett egy ilyen is.
Merem remélni, hogy ha véletlenül eszedbejutnak ötletek, akkor leírod őket és alkalmasint átküldöd.

A jövő keddtől se várok többet, sztem a Fornost próba fontosabb most. (magam ellen beszélek magam mellett? vagy hogyvanez?)

Névtelen írta...

sztem menj próbára, aztán ide.. ez főleg ünneplős, ki mit vállal, mit szeretne, mit vár el a tábortól megbesz lesz... aztán gyere oda, sztem még ott leszünk...
januárig valszeg nem lesz több, addig mindenki karácsonyozik, de élénk lesz az emilforgalom, utána meg ugrunk fejest bele...
tarts ki, minden elmúlik egyszer....

Névtelen írta...

egyetértek Tündével, nem kötelező jönni, gyakorlatilag nem történik semmi fontos.

amikor tábormegbeszélés lesz, az már valószínűleg a vezetőképzéssel kapcsolatban, és nyilván azt kénytelenek leszünk hétvégére tenni, hogy mindenki ráérjen. ezek a megbeszélések viszont hatékonyak lesznek, ezt kábé garantálni tudom, mert nem bírom a tökölést. addig is: try to relax.