kedd, május 29

Tea

Időnként felvillanó masszív agyalások hínárfényében telnek napjaim, amit néha ivásnak, néha beszélgetésnek mondunk, néha meg ülök a felhős levegőben és várom, hogy elmúljon az érzés, és elmúlik olykor.
Megint labirintus, és már fontolgatom, hol lehetne átmászni a falakon, mert nyilván nem végig kell menni, nyilván nem. A szóismétlés hangsúlyozás és új értelem nyerése, hát nem?

A pünkösdi hétfő meglepett, nem készültem rá sehogyse, aztán lett belőle szombati közgyűlés, aztán esküvőlátogatás, vasárnap jmise a jezsuitáknál meg beszélgetés Angwennel, hétfőn meg medéltem Blintéknek egyalkalmas királylányost. Illetve Altair ugrált a háztetőkön az Assassin's Creed-ben, ami kezd némiképp unalmassá válni, szal próbálok végigparkourozni rajta gyorsan.

A közgyűlés szórakoztató volt, nem nyitották ki nekünk a lefoglalt helyszínt (mint később kiderült, azért, mert elnézték a dátumot), úgyhogy a Múzeum Kertben, szabadtéren ültük végig félárnyékban. Az idő rövid volt, a témák hoszabbak, és vitát generáltak, ezért nem tudtuk rendesen befejezni mindet. De legalább nem fogadtunk el semmi olyat, amivel nem értettem egyet, ha jól rémlik.

Holnapi énekórára kéne vinnem giccses szerelmes-mjúzikel dalt, ó, igen.

A cím meg azért, mert ki akartam meni teáért.

2 megjegyzés:

Dreamer írta...

Hajnal/Alkony Hegedűsbűl? :D
Vagy valamilyen Cosette-es nyivákolás Nyomorultakbúl? :D
Európából "Nem kell félni"?

Milyen labirintus? A gillzia metafórái szokásos rohamokkal támadnak a drímöri banalitás berakásos falaira :)

gothposeur írta...

hm, a Nyomorultaknak utánanézek jobban :D

a labirintus meg a létezésnek a Labirintusa ofkórz :D