szerda, június 26

felhők

Huhh, már megint reggel, ma nem aludtam el, de nem is aludtam el hamar sajnos, a kávé talán meg a sör? Ma lelkesen keltem fel (nem), hogy lehet harisnyával-szoknyában menni munkába, egy kicsit mozgat az is előre, hogy pénteken szabi, meg, hogy a benti feszültségeknek egy részét kezdem ledolgozni, kezdem utolérni magamat. Most a  fejem körül mozognak különböző címkefelhők, van a játékfejlesztés felhője (csak jelezzenek már vissza!), tegnap megnéztem Miki pályázatát és rögtön én is akarok oylat összeszedni,í rni, komolyan, terméktervezős melók jutottak róla eszembe, és ez lelkesít, és akarok feladatot, okosnak lenni, ilyenek. Van a  tábor felhője, ami pepitában ugyanez, csak itt mások a vektorok, itt a felelősség is létező dolog. Csak a rá fordítható idő nagyon kevés, pedig sok még vele a meló.
Majd, majd.

Aztán meg ott repkednek a történetek és szavak, aztán még a karakterek és plotszálak és még zenét is kéne csinálni és... és...

aludni kéne.

2 megjegyzés:

Sütitolvaj írta...

visszajelzéshez, hogy a hr-sek éppen hr-seket felvételiztetnek, szóval kicsit el vannak havazva...(amit én látok)

gothposeur írta...

csudálatos :D de ez remélem, azt jelenti, hogy tovább bővültök, ha több HR-es kell (és talán azt is, hogy eszükbe jutott HR-rel fogalkozni)