hétfő, június 10

Jé, megint eltelt egy hét, és Nyüfinek már tényleg kéne albit fizetnem, mertmár ideje lenne eléggé. Ezen kívül van olyan, hogy itt a nyár, és péntek este is már nyári fülledtség volt a levegőben, az Apokalipszis Postásával véletlenül valami borkostolós tömegbe ütköztünk, és megállapítottuk, hogy kéne menni olyan helyekre, ahol vidám emberek vannak.
Szombaton valami sok könyves-kiadós pultot involváló rendezvényen voltunk, Postás meglepetésszerűen aláíratott könyvet, aztán megmutattam neki a NagymamaPalacsintázója helyet a közelben (rögtön a folyóvíz és az internet után a következő vívmány), találkoztunk geekekkel, bájos kombinációkban, söröztünk velük, azután házibuliztunk velük, nem lettem másnapos.

Tegnap impróztam egy epiknek szánt levadászást, bírnám, ha előre tudnám kitalálni ezeket, akkor hátha.... hm... tervezettebb lenne az élmény.

A héten előtte nagyüzemi plotmegbeszélésekre került sor, meglepően kreatív volt midnenki és sok energiát adott, nem erre számítottam (mmint nem a kreativitás oldalán, hanem az energi-háztarts oldalán), tábortábortábor. Jó lesz.

Kéne valami mást is alkotni. Most kicsit mozognak a platformok körülöttem.

2 megjegyzés:

Srakker írta...

Ha ez segít valamit, logikus volt a levadászós jelenet, és én igen erősen aggódtam, hogy részünkről egy vagy két fő iratkozik-e fel a veszteséglistára.

gothposeur írta...

Köszi, ennek örülök :D Én bíztam benne, hogy okosak lesztek és jókat dob a karaktered :D