kedd, augusztus 30

asziszed?

azt hiszem, tényleg azt hiszem, hogy hiszek benne, hogy az emberek? szavunk nem ér el addig.

elegem van az intoleráns, csakbeszélek és fejbólintást fogadok viaszholtakból (Wass Albertet olvasok), akik szabadon utálhatnak, és utálatukból kifolyólag, ha alkalmuk adódik rá, bármikor megölhetnek, vagy rosszabb. Az, ha valaki nehezen viseli, hogy nem szeretik, részint ebből a félelemből is táplálkozik. Nem lehet úgy gyűlölni, h ne érezz késztetést a cselekvésre. jah, meg michi által válaszolt hermitset olvasom. Darabokban. Mert nem értem, és nehezen tudok elmenni az emberi kegyetlenség mellett. néha muszáj. nem, nem konkrétan csak odaszól ez, annyira már nem is érdekel, mindjárt fog :D jól van. volt értelme továbbnézni. van még remény. akkor csak azt nem értem, de tényleg nem, nem, nem, miért a vörös köd. miért nem vesznek inkább levegőt az emberek?
nyilvános véleményre teljesen jogos a nyilvános vélemény. a blog nyilvános. a negatív vélemény vonzza a figyelmet. mert érzelmeket kavar fel. de ez is a célja, egyértelműen. a szavak nem az anyaghoz szólnak, hanem a lélekhez. majd ha beszélgetni kezdek a géppel, akkor.
ettől függetlenül unintelligensnek, szűklátókörűnek és mindenfajta idealista emberképzethez nem illőnek találom azt, aki képtelen egy kicsit is együttérezni a másikkal. bárki mással. ez van.

1 megjegyzés:

miriel írta...

Nem tudom, mi történhetett szegénnyel gyerekkorában, de nyíltan fölvállalja, hogy azért ennyire frusztrált, mert egy lúzer, úgyhogy bocsáss meg neki, hadd fröcsögje ki a mérgét, meg kell fejni, mint a kígyót szokás :D
Olyan megnyugtató, hogy vannak nálam gonoszabb emberek is :D