szerda, március 8

black hole sun

Offlájn blogzás. Meraz jó. Régen tettem ilyet, alig emlékszem – nem mintha most bármire is képes lennék visszagondolni… talán a hibiszkusz-tea segít. Mert az a barátunk. Minimum fél óra, de inkább másfél van hátra, előttem tea, balra táblázat. Ez most jó?De tetszik a körmöm színe a sötétzöld pohár mellett. Bordós-lilás fényes. De tényleg álmos vagyok. Időjárás? Holdjárás? Csillagvirág is kiütött a blogja alapján. Mi az a tavaszi fáradtság? Miiii aaaaz? De tényleg. Ja, most csak a bonyolultabb, belső netelérésem műxik, nem tudok, vagyis csak nehezn letölteni meg ilyenek :PRettenetes, mi?
Heinrich kinyúhadt, Sophie élni akar, kíváncsi vagyok, kapok-e bármi infót. Meg, h tudok-e majd játszani. És mikor.
Fáj a gyomrom. Fáj a fejem, meg a szemem. Aludni akarok. Tavasz van. Blöeee. De nem? Nyomasztó ez anapsütés. Innen bentről. Leszűkíti a teret, annyira durva és éles. Sunshine, I hate you.
Lelkesen mesélni akarok, jót játékot, igenigenigen. Szeretnék izgalmat, kalandot, drámát. Yeah. Zenét, zenéz zenét. Kapcs ford.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

holnap mikorhol? :kétségbees:

gothposeur írta...

vuáá. őőő. izé, bocsánat, nem vettem számitásba, h ma nem netezem, és hogy ha tegnap nem beszéljük meg, akkor ma már nem tudom. de meg is irom a mélt jól.