kedd, május 19

Voltam bent diplomaügyintézni, már ebben is egész profinak éreztem magamat - csak egy évvel vagyok elcsúszva a kezdéshez képest. Aug. 24 -ig kell beköttetnem. Hhá. A további menetrendem ez ügyben annyi, hogy még két hetet adok magamnak mondjuk a solidedge-s összeállításig - az összeállítási rajzzal meg egyebekkel szüttyögni lesz még időm, az nem kreatív feladat, azt el lehet kezdeni és befejezni. Közben formázgathatok, ábrákat rakhatok össze - illetve még muszáj lenne beszélnem legalább egy vakkal, aki ért is a témához, meg mondjuk a nagybátyámmal, aki meg vakokkal foglalkozik. Hogy mi a véleménye, hogy mennyire alkalmazható, meg ilyenek.

Mhrr, kiszámoltam, a tábor nekem minimum az árának a kétszeresébe kerül. Mert ugye nincs szabadság, csak távollét. Augusztusban majd ügyes leszek :P

Komoly dolgok után megemlítem, hogy hisztit varázsol az esőmentes páradús idő, a lila hányás ritkán művészet, és egy idő után minimum nyomasztó, egyes ismerőseink személyiségnélküliek, és lilulnak. És egyre több hely van a szobában. És... júniusban legkésőbb rendet rakok meg ilyesmik, addig még kevés erre a szabadidő, asszem. de azért már látom a fényt.

1 megjegyzés:

Angwen írta...

Olasz maffiózó? :)