szombat, április 25

Némileg nyomaszt a bruttó három hét 15-ig, ha jól számolom. Igazából már tudom, mi lesz a három javaslatom - mostmárcsak tudnom kéne, h mennyire kell őket kidolgoznom, tudomtudom, látványterv nem ártana mindhez. Tulképp a solidedge emlékeimet is visszahozná, ha az egyiket összeraknám... talán. de egyelőre annyira egyszerűbbnek tűnik lefirkálni.
Nem leszek készen az első határidőig, kedden rákérdezek, h megint áll-e a nyár végi államvizsga és az ahhoz tartozó későbbi leadás. Ugyan ekkor is május végére szándékozom elkészíteni az egészet, mert később nem lesz rá időm és foglaljozni sem szeretnék vele.

Uhh, a fejem most kezd el leszakadni a helyéről. Király.

Különben mik vannak... mindenféle nyár van és a tegnap esti eső azért nagyon sokmindenért kárpótolt a tavaszból.

Bármennyire is jó volt tavaly elengedni a felelősséget és leszarni az egyetemet emg egyéb józanésznyi dolgokat, sajna a túléléshez kell ilyen lehetetlen baromságokat is csinálni, mint diplomamunka.

A Firefly valóban olyan jó, mint reklámozzák. Aludni nagyon jó. Egy kort viszkikólátl berúgni szórakoztató (és olcsó). Az rpg elvonás nem jó. Úgyhogy mindjárt megrajzolom legalább az egyik izének a tetejét meg ilyesmi.

Nincsenek megjegyzések: