kedd, február 8

új nap

mert az. tényleg. most álmosan seholsem vagyok, fejhallgató nélkül. kicsit szédelegve. furcsán telített lesz ez a hétvége is, Xből mindjárt vámpír lesz, és mennyire fogja utálni magát, néha nem tudom, mi a jó abban, h azt játszom el/élem át, h másnak milyen szar. Mert az. Csíkos meginvitált DnDbe, remélem, belefér az időmbe, szeretnék, meglátjuk. Beilleszkedés stb, meg ilyenek. Kíváncsiság. És könnyedebbség. Meg RPG természetesen. Reality is overrated :D Cool.
Ma este beszélgetek, olyan régenbeszélt vele emberrel, és remélem, most nem lesz szükségem energiára, met nincs. Nincs miből gazdálkodnom.

Találtam rá még ismerősre neten, érdekes, érdekes, mennyire hasonló gondokkal küzdesz, tőlünk ne félj, mert szétütök, ha nem fogadjátok be. Mert csak. Majd egyszer elmesélem. Kezdek más szemmel tekinteni az emberekre, vagy csak kezdek nézni is, nem csak látni, vagy fordítva, vagy persze ez csak pozőrség, dehogyis változik semmi, csak illúzió, mert nincs miből.

Nem tudom. Szeretnék beülni egy fotelba, sehol senki zavaró, csak akik szeretnek, meg szeretek. Hagyjanak békén zenét hallgatni, teát, meg ilyenek, tudjátok a tej a fehér csészében, tündérektündérektündérek... aludni AKAROK.

Nincsenek megjegyzések: