hétfő, május 14

hű. hosszú volt ez a hétvége. pénteken társasoztam egyet, győztem is, aztán meg utolsó lettem. Utána a random módszeremmel megtaláltam Aralékat - néha ijesztő, mennyire a véletlenre bízom azt, hogy odatalálok-e valahova. Még jó, hogy egyedül nem esem pánikba, maximum dühös leszek magamra. Másnap Főnixben végig kóvályogtam, meg rosszul voltam, nagyjából délutánra kezdtem jobban lenni.
Odaértem a közgyűlés végére - jellemző. Ha egyáltalán ott vagyok, akkor is csak azért, mert az ottlévőkkel vannak megbeszélnivalóim. Nem sikerült elhinnem, hogy lenne értelme végigszájtépni a közgyűlést, inkább utána vagy előtte teszek és gondolkodom. Bár, ahogy most elnéztem, lassan vitaképes lesz a létszám...
A rendi vezetők összeszedése is annyira jellemző volt. Nem, én nem választanám ki magamatösszeszervező szerepre, mert nem az az ember vagyok, aki különösebb energiákat képes belefektetni abba, h mindenki időben tudjon a találkozóról :D Szóval Ankalimon nagy segítség a rendi vezetők között, thx a telefonálásokat. Neki köszönhetően mindenki ott volt. Úgy érzem, jó csapat leszünk, mindenki lelkes, a többségnek már konkrét ötletei vannak, amikből látszik, hogyha ezt végig is viszik, akkor most lesznek rendek.
A vezetőképzés érdekes volt, már az a része, amin ott voltunk.Mondjuk az elvette az önbizalmamat, h nem élném túl a hajótörést, de azt hiszem, a többséggel ez történne. A leírások alapján az egyik tavalyi szituáció is előkerült - na, arra most kíváncsi lettem volna.
Az eredményekkel nem teljesen értek egyet, szvsz mondjuk Rabyn, Kincső és Nudli között nincs akkora eltérés vezetői képességeket illetően, mint a végeredményben lett. Sőt, Kincsőnek már van tapasztalata, ráadásul vele lehet együtt dolgozni, míg a végleges csapvezek közül van olyan, akivel nem szívesen.
Sőt, igazából mondjuk öt embert választottam volna ki egyértelműen, (Gandalf, Inczy, Leguán, Szürke, Drímőr), a többieket... ööö... nem tudom. Talán ezért is jó, h nem szavaztam. Izgi lesz:)
meg ez a hetem is.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

hm, köszi :-) én is hasonlóan látom: sok kb egyenlő képességű ember közül (nekem is vannak hibáim, másoknak is) azokat választották ki a tábvezek, akikkel ők szeretnének együtt dolgozni, akik hibáikkal együtt is a személyes, minden jószándékuk ellenére is szubjektív véleményük szerint alkalmasabbak. és ez tulképp normális. egyértelmű, h. más táborvezetőség másokat választana. dehát sok sikert nekik.