péntek, július 24

aggódom. lehet, h tényleg allergiás vagyok? (nem röhög :amccoy: ) vár rám pár óra unalom még itt a recepcióban fél 7ig, zseniális lesz.
volt értékelésem, az egyetlen, amit negatívumként mondtak, kifogásoltam - állítólag nem veszem észre, h a többiek túlterheltek, ezért nem segítek. Que? Azt hinné az ember, először nekem szólnak ott helyben, ha véletlenül nem látom, h tudnék segíteni. A rendszeres feladatokat rendszeresen végzem én is, és nem egyszer van az az érzésem, h ha valamit nem csinálok meg, akkor arra csak sokára kerül sor, ha egyáltalán. De én még nem panaszkpodtam e miatt, ergo nyilván feltűnő dologról lehet szó, ha valaki ilyet említett. De akkor vissza az előző kérdésre, h miért nem szól? nyjájj. amúgymeg a pozíciómban mindenképpen diákot akarnak, tehát ha szeretnék, se tudnék maradni.

utálok most köhögni. nem jó.

a tábor fura volt.
volt egy 0. nap, amikor a buszúton meséltem Hannának csomót, aztán fél tábor alatt egy ládában volt. a sátorban izék hangját hallottam a fejem alatt, ezért fejjel lefele aludtam, annyira zavartak az izék. perszehogy elfelejtettünk zseblámpát vinni.

a társaság jó volt a királyi sátrak környékén, egyedül a szomszéd szoba nyomasztott - értem én a túlterheltséget, de ezt lehetett volna kulturáltan is közölni. És én se kértem kopogást attól, aki a sátrak közé tévedt. meg amúgy is, a területfoglalósdi emtété táborban kb olyan gáz, mint az elől hagyott, romlandó csoki utáni nyavajgás.

majd máskor folytatom. vagy nem.

Nincsenek megjegyzések: