péntek, január 6

a zenekarral elindult a problémázás, fene gondolta volna, hogy meglett férfiemberek ilyen hisztisek legyenek. Az arrogáns hiszti a legrosszabb a világon. Úgyhogy még mindig nem tudom, lesz-e koncert jövő hétvégén, pedig baromira nem ártana tudni. Mindegy, én leéneklek, lejátszok mindent.
Jövő szombat, este, Csepelen. A részleteket akkor írom ki, ha már biztos egészen.

Kellene kicsit aktívabban dolgoznom ma, de nem megy. Viszont Dreadful Shadows-t hallgatok, és az jó.

Azt hiszem, nem sikerült kipihennem magamat, bár talán egy kicsit az ünnepek környékén, meg közöttük. Igazából nem terheltem le magamat mindenfélével, mint eddig, csak keveset alszom. és az nem jó. Az időjárás is kiborító, télen legyen már tél. tavasszal majd jó lesz a tavasz, no?
(szerzel teát jobb lesz)
nézzük csak. hátha.
holnap van ez a LEP, csak azért is el fogok menni, mert már nyomaszt, hogy az összes szociális intwerakcióm a munkán és a pasimon kívül kimerül az rpg-ben. I need something different. Majd lehet, h rájövök, h jó ez így, de... de. Legalább mozgok, pörgök egy keveset.

Kell vennem üvegteáskannát, ez tuti.

Ki kellene aludnom magamat.


6 megjegyzés:

Dreamer írta...

Hozd a srácot is :)

gothposeur írta...

lehet, h meglátogatja az eseményt valamikor.

Insane.kismanO írta...

Ha még emlékszel a hasas üveg kannára és meg is felelne, akkor szólj és odaadom. Nekem kb. 5 éve van valami bajom vele és nem jöttem rá, hogy mi. Ideje lenne megszabadulni tőle :)

gothposeur írta...

hű, az melyik? rendes vizskanna? mer akkor köszi :D

Insane.kismanO írta...

1,7 literes, hasas, alja gömbölyű, szárítóban felborul. Ha pépesre verik a fejemet egy puha párnával akkor se tudom megmondani mit nem szeretek benne, de valamiért utálom amióta megvan (2005-6). Szóval ha kell akkor berakom táskába aztán vasárnap átviszem.

gothposeur írta...

Köszi szépen!
Btw, főzök kaját játékra :D