kedd, március 1

éle...

This is Major Gillz to Ground Controll. Innen egész más. A csillagok valahogy furcsák ma. Remélem az űrhajóm tudja , merre megy… mondjátok meg a feleségemnek, hogy szeretem… hallasz minket, Major Tom? Én csak lebegek a bolygók között… mást se tudok. David Bowie aktuális első 10 db kedvenc:

Space Oddity
Life on Mars
Ziggy Stardust
Diamond Dogs
Under Pressure
Ashes to Ashes
Fashion
Scary Monsters
I’m afraid of Americans
Nature Boy

Lényegében ezeket ismerem, azért. Jé, ez az Űrodüsszeiás dobolást is… jó, Strauss. Azt is rég hallgattam. Jahogy, randomra van állítva :cool:

Csak ne sütne ennyire a nap. Azt akartam mondani, csak itt nem engednek, de most van pár pillanatom… szóval attól, h nem megyek oda, meg antiszoc, megminden, attól még sokan fontosak nekem. Gondoltam, megemlítem, hátha nem egyértelmű :D. Meg hátha számít valakinek, ki tudja.
Engem nem zavar, kik olvassák el a szektából a blogomat, hogy mennyire értelmezik félre azt az elenyésző mennyiségű értelmezhető megjegyzésemet. Ha nem akarnám, h olvassák, nem írnám a netre. Ennyi. Agresszívan fenntartom a mindenemű véleménynyílvánításomnak a helyet, diplomácia nélkül. Úgyse szoktam túl gyakran. Most meg magyarázkodom, wazze. Röhejes. De talán érdekes.
Az a buli. Nos, nézzük. Igazából szeretnék olyant, h én adok zenét. Hogy biztosan legyenek olyanok, amiket én szeretek, és bulizni szeretnék rájuk, és félek, h máshol nem igazán hallom őket. Ígyen van, kifejtve. És persze azokkal, akiket mondjuk barátaimnak mondhatok. Furcsa dolog ez. Ahhoz képest, amilyen elfutkosó vagyok… és nem véletlenül elérhetetlen. Node hagyjuk. :)=

Ez a szám, mint már mondtam, biztosan, biztosan biztosan toplistás nálam. I’m afraid ov ámérikánz… ám öfréjd á kent help it… ám öfréd áj ken :D

Munkát kell találnom nagyon sürgősen.

Nincsenek megjegyzések: