kedd, május 30

baltával

nem, ez nem esett jól. sőt. a sztori annyi, hogy elküldtem a karcolat.hu-ra egy novellámat (konkrétan az mttscriptes legelső, gyökeresét), és az egyik szereksztő visszadobta, mert nem értette az elején legalább két mondatomat. hogy javítsam ki, mert lehet, h kimaradt belőle valami. nem tudtam, h ennyire szar volt aza novella... senki nem írta az mttscriptesek közül akkor. most körkérdés: tényleg ennyire érthetetlen? majd belinkelem...

a feladatot elküldtem, na, az rossz lett, minőségről beszélni ilyen összecsapott munkában irónikus. azért remélem, elfogadják. a másik dolgozatot meg megírom, max. nem elkések vele... most valahogy könnyebbnek tűnik a világ, pedig álmos vagyok.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem volt rossz. Tudod mi(vagyis én) őszinte vagyok, ha valami szar azt megmondom. Az emberek nagyrésze nem érti a novellákat. Még az enyémeket sem. Ami nem szájbarágós azt nem.

Névtelen írta...

Na ja, ha ragaszkodunk a konvenciókhoz, tényleg nem világos annyira, mint az 1x1, de ki akar itt konvencionális lenni? Nekem a homály miatt is tetszett.