szerda, május 24

a-lap

vetés. bár inkább magvetés. eeessssőőőőőőőőőőőő... nyüszörgés.... essőőő.

állítólag elromlott a hálózati kártya a gépben, áramszünet miattt. És az egérport is emiatt. Ilyenre érvényes bármiféle garancia, vagy vegyek kérdés nélük újat. Hálózatikártyát mármint. Baromira nem értek hozzá :D

otthon vicces a hangulat, anyám duzzog/sértődött/mittomén, azért kíváncsi vagyok, hogyha rájön, h apunak odaadtam a pízt (mivel este elaludt a gép mellett, ezértleraktam a számlákkal együtt - postára nem mászkálok), mit reagál. rögtön megint létezni fogok számára, ha fizetek? :D vagy kivételesen továbbra is nemlétezőnek tekint. igaz, egyszerűbb, mint embernek...

Leadásaim vannak hónap végéig, sokoldalas dolgozatokat kell írnom. Nyüff. rá kell kényszerítenem magam. Akár hülyeségeket is írok, csak sikerüljön leadnom őket. és asszem keveset fogok aludni, inkább gépelek este.:fogadkozik:

még másfél óra. ilyen esős időben bírok benn maradni, most a hazahajtó erő az, hogy Fornost próba. És utána Furcsa pár próba. Lelkierő. egyebek.

írnom kellene, novellát befejezni, megírni, ilyenek.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Áramingadozás miatt keletkezett károkra nem érvényes a garancia, persze csak ha elmondod nekik vagy rájönnek. Egyébként ha nincs pénzed szünetmentes tápra, legalább egy egy szűrőt vegyél. Egy ismerősöm is csak azután vett védelmet (már az újhoz), mikor a teljes gépe elszállt, mert elfúrták a házban a szerelők valahol a villanyvezetéket.

gothposeur írta...

hümm. ez nem jó. öööö... mi az a szűrő? :P

Névtelen írta...

Egy egyszerű túlfeszültség védő áramkör. Nem engedi át a nagy feszültség ingadozásokat, amik tönkretehetnék a géped elektronikáját. :)
http://www.apc.com/products/category.cfm?id=12&lid=1_12