hétfő, május 8

blogger

a reggel. mega hajnal. mega zeső. félelem. ordítás. juhé. csak. egy. kis. este. a fonóban. nem tudom. mist kéne. félni. f(élni). fél(ni). értelmezhetetlen. ért (elmez)hetetlen. ne figyelj. szaladni, futni.
az olyan bölcsességek, mint a csak akkor jövünk rá, ha elfelejtjük/ ha elvesztettük, annyiban érvényesek, mint a drámák. Az életet lehet drámaian élni. Amikor egyszerre látod az érme két oldalát. De ez nem jobb, mint a dráma nélkül. Csak egyfajta mázli, hogy még mindig van minek örülni. Túlélés. A rossz mellé csomagolja agyunk a jót is, helyes. Mindkettőt ugyanaz okozza. A szótekr. Hiába mondja nekem Bicskei, hogy az élet nem buli, az élet szar, és a buli csak eltakarja, ez fordítva is ugyanígy érvényes. Ugyanígy, ugyanennyire. Ettől nem lesz jobb, sőt. Mitöbb. Megint egyfelelősség, megint egy választás, döntés. Amit érdemes kihasználni, a tudatosság ritka pillanatait. Racionalizálunk.

Nem tudom, hogy el merem-e mondani máskor is a verset, mint tegna.p. Akkor, ott, helyénvalónak tűnt, de akkor mostantól kezdve megpróbálkozom némi (több) szabályzással. Egy pillanatra nem tudtam csak, miről beszélek, csak az egyik sor tartott két soron keresztül.
És mindhárom jelenetem hangjáték. Szipp. Pedig szeretek mozogni. Nagyon.

Két pillanat, az első erősebb, a második tovább tart. Szét az agyamat. Mi? Én nem a szívemből, hanem a gyomromból adok, ott gyűlik a feszültség, a szív túl baloldali. Azért a hány? Inger. A szívem a szemeben van. Te, ne állj szóba zombival, mert összezavarnak a belső szervei (is).

áááá. neeeee. star Wars remix, és nem rossz. aranyos. industrial. jeee. ja, dasich kéne még. mit még? egyáltalán.

Nincsenek megjegyzések: