szombat, május 20

mert?

colette 15 pontot ért el ezen a teszten. ehhehh. a pontok nagy része abból van, hogy vámpír lett a lelkem.

ja, a jó hír meg az, hogy megkaptam a hosszúhajú szerepet :)= :ugri: juhú.
érdekes lesz, az már egészen nyilvánvaló, h már mások az elképzeléseink a karakterről, de nem baj, legalább megtudom, milyen Peredhilnek, amikor megmondom neki, hogy ne így, hanem úgy :D
amúgy szvsz a különbség kettőnk között annyi volt, h a másikIdril halkabban beszélt. Mellőle, ő is meggyőző volt... csak éppen még nem színpadi beszéd erősségű.

Tegnap befértünk végül a RJ -re az Új Színházba, pótszékeken, a megfelelő letolással együtt, h miért ennyien utolsó pillanatban?
A darab maga érdekes volt, szórakoztató, helyenként tényleg jó is. Csak mint darab nem állt össze, nem volt elég erős a katarzishoz. Egyesével mindenki tetszett, csak nem derült ki, miről szól. Vagyis agyilag van ötletem, de nem érzelmileg. Mert nem rómeo és júlia, őket megvezette a szenvedélyük, és igazából nem volt kérdéses, mit tesznek. Lőrinc baráton éreztem több súlyt, szvsz ő a főszereplő... csak. mittomén.
A Herceg meg pozőr volt, mi meg hülye geekek, ventrue, bizony, az :D meg a technokracy. áááá.
meg gótok voltak a bandatagok. ja, igen, westsidesztoris lett a hangulata persze, a bandák miatt. és ez jó.
Rómeo daaaark, Mercurcio pozzzőr, épp egy kicsit volt kevés. a halála nem sikerült jl. ja, és majdnem mindenkiüvöltött fájfalmában, kivéve az apák, aminek őszintén örültem. Pl. Capulet, amikor júlia tetszhalott teste felett vékony, kisgyerek hangon szólalt meg, azt hiszem ez volt az egyetlen rész, ami megindított. a többi nem. rómeo kiabál, júlia sikoltozik, hisztérikus nőszemély. pedig a karaktere érdekes volt.
karakterfejlődés? rómeo daaark volt, és kicsit elszántabb dark lett, júlia nyavajgó, ámbár határozott leányból sikoltozós, és roppantmód elszánt leány lett. egyiket sem változtatta meg a szerelem. ugyanazok maradtak csak egymásba szerelmesen.
Benvolió laza mitugrászból kétségbeesett és mindenkitelvesztettem alak, de rá nem került hangsúly.
A dajka határozott segítekből... nemtommivanmost afrancba alak.
A herceg a végére elvesztette a fejét.
Capuleték összetörtek. Bár lemaradt a kibékülés, ők simán békültek volna, azt sem tudván, mi történik velük.
Montague aranyos öregúr, aranyos szomorúsággal. visszagondolva fáj.
Lőrincz barát szétcsúszottból megpróbált kiemelkedni akcióval, végül nem sikerült neki.
bizonyos pontokon hiányzott a feszültség. amikor r és j találkoznak először, nem volt egyenletes, h mi és miért?
amikor j megissza az altatót, nem tetszett, amikor meghalnak mindketten, olyan semmilyen volt. főleg j csuklónyiszálása.
visazont a párkányjelenet igen, meg mondjuk az amikor r megöli parist, és előtte szól neki, h hagyja menni.

áááá akciófilm.
najó.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

MásikIdril kissé erőtlen volt. Ahogy a színpadon is mondta, kicsit ez a "ööö... mondhatok valamit?"-stílusa volt, Idril meg azért ennél keményebb. Nem erősebb, keményebb, legalábbis szerintem :)=