hétfő, december 18

ehhehh. valóban elszállok az idővel. le kell jelentkeznem a szerdai vizsgámról, mert a fogorvossal egy időbe sikeredett.

Dru még mindig nem jelzett vissza a szerdai próbával kapcsolatban, pedig egyre sürgetőbb lenne... szeretnék jó előadást. akkor is, ha Chris szerint művéres haknit találtam ki. (de mért nem mondtad az elején?) a szörnyű az, hogy a mostani, csökkentett létszámú próbán érezték a többiek úgy, h ez szól is valamiről - pedig én végig úgy tudtam, h erről szól, amiről most.
Nem szeretnék sok plusz szereplőt. Pontosítok: legszívesebben azt mondanám, h a pénteki vámpírszámmal adjuk elő. De Áfinak én mondtam előtte, h oké, házigazdáskodjon (úgysem mondhatom azt, h ne), ezek után nem lenne jó, ha kizárnám. Meg, azt hiszem, szervesen beleépíthető a darabba. Louise-ban már nem vagyok biztos. Nincs kedvem jelmezt és karaktert és mozgást kitalálni neki, elég lesz magamnak. Azt hiszem, ma a korai elalvás előtt agyalok rajta pár kört.
Bármennyire is próbálom tagadni, nagyon rosszul esett a darab leminősítése. És baromira nem érdekelnek a mögötte lévő politikai érdekek. Senkinél nem szentesíti a cél az eszközt. Még barátoknál sem.

Visszanéztem a Főnixes ellenőrködésem két percét Zsuzsi jóvoltából, aki felvette az új fényképezőgépén (amit persze azonnal kipróbáltam, kevés sikerrel). Túlságosan kapkodok. Nem sikerült rendesen becsípődnöm az ajtóba. De amúgy tetszik :D Még mindig rengeteg manírt érzek magamban, rossz és felesleges gesztusokat, a pótcselekvésekről nem is beszélve.
Kellenek ezek az előadások. A családi légkör a büfétől az öltözőkig terjed, és egy olyan kolléga zárt be Andrissal együtt az üveges szekrénybe, akinek ugyan tavaly adtam ajándékot, mert őt húztam, de csak a betlehemes próbák közben kerültünk beszélőviszonyba vele. Egy kicsit kezdem unni, hogy rendszeresen lúzer szerepeim vannak D: Szeretnék végre olyan női főhősnőt alakítani, aki jellemfejlődésen megy keresztül, és az ő sorsától függ a darab értelmezése - ergo az egész világ. (Nem, Idril nem ilyen. Csak beszél sokat.)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nembaj, ha nem tapsol a közönség, akkor egy láncfűrésszel megköszönheted nekik.

Névtelen írta...

Ne légy türelmetlen. Még csak most kezdted az érdemi utat.

Névtelen írta...

Ha segítesz, átírom jobbra, nem most lesz a darabpremier...

gothposeur írta...

Lómiel: ezúttal nem kritizáltam az átiratodat :D csak Idril nem egy jellemfejlődő szerep.