csütörtök, június 21

apoptygma berzerket hallgatok (Bitch, Burning Heretic, ilyesmik), egészen tetszenek, aztán eszembe jut az Until The End of The World számuk... aztán a Love to Blame (vagy az In This Together). Jesszus.
oldszkúl kezdek lenni, vagy mivan? (lényeges kérdések, mér nem főzök tésztát gyorsan? vizet rakjak már fel!) De nem, nem lehetek az, mert az újabb Skinny Puppy például jobban tetszik, mint a régebbiek. (Felraktam a vizet. Csak időben csekkoljam, h forr-e... és jöhetne már az a vihar, bár hangulatos bikiniben geekülni gép előtt, ma még ki kell mennem az utcára.)
Ha elég trú lennék, szombaton nem mtt szülinapozni mennék, hanem IZ koncertre. Ha Másnap nem vizsgáznék, talán tényleg.
Jelentem, megszoktam és megszerettem a szemüvegemet. Ugyan néha még furán közlekedem, de ez lehet, h alanyi jelenség. (Forr már?)(Kicseréltem a gép mellett üresen álló narancssárga bögrét egy nesteás ugyanolyan bögrére. Jégdarabokkal. ... scraping the sky... vörösné tésztáját meg egészében belezúdítottama bugyborékolgató vízbe. Örülök, h anyám ezt nem látja. Az eredmény a lényeg - és én még enni sem fogok belőle, mert mikre kész, már rohanhatok is próbára. Örülök)

jahogy. meghívó kedves olvasóimnak a vasárnapi Főnix vizsgámra. (közben váltogatom az in this togethert és a skyscrapinget, h megértsem, miért ugyanaz az együttes)
11től kettőig nagyjából lezajlok, ha valaki csak rám kíváncsi. Ajánlom a többieket is, de nyilván hosszú az egész vizsga. Ja, tőlem minimum a színészvizsgás darabot, a Pástétom és a tortát, ha nagyon szűkek akarunk lenni- 12:30tól.
(Tészta kész, van tejföl és más semmi, menjek le boltba? aztán vissza? :pánik: vagy reménykedjek, h Apu hazaér két percen belül?)
Na, csá.

Nincsenek megjegyzések: