péntek, június 24

Mert persze, hogy fázni fogok időnként a legmelegebb nyárban is. Legalább egy inget hozhattam volna reggelre (meg esetleg éjszakára) magammal,dehát az előzetes gondolkodást igényelt volna. Nekem meg ilyenkor csak annyira futja, hogy melyik feketét melyikkel. Meg, hogy péntek, akkor a farmerem.

A tegnap késő esti vihar lenyűgöző volt, tökéletes háttér a Vestrit család kalandjaihoz. Valahogy meg kéne oldanom, h ne érezzem folyamatosan azt, lemaradok valamiről. Ha nem olvasok, akkor lemaradok az olvasás élményéről, ha nem nézem a vihart, akkor a viharról - de a legnyomasztóbb az az, amikor ott állok az erkélyen, nézem a villámokat, és belül valaki még mindig rohan ki az erkélyre a villámokhoz. Attól félek, hogy lemaradok arról, ami velem történik.
Pedig ez ugye... ilyen ugye nincsen?
Nyilván az egész koncentráción múlik. Meg azon, hogy el kell felejteni az önreflexiót, a tükröződést, azt, hogy létezem. Meg azt, hogy akarok létezni, főleg azt, mert nincs annál kitűnőbb elidegenítő dolog, mint annak a tudata, hogy én most érzékelek, figyelek, látok, hallok. Fasza a színészeknek, amikor épp megfigyelik azt, h mit tesznek, és mi történik bennük. Nekem ehhez asszem amúgy is érzékem van. Jól van.

Tegnap szívforgács próba, jót tett nekünk a kihagyás, még lehet ebből valami, minden ellenérzésem ellenére. Nem sikerült még összeegyeztetni egészen a zenei elvárásokat, a basszusgitáros szeretne valami progresszív irányba elmenni, ami önmagában nem baj, ha rakhatok hozzá mintát eleget, de a gitáros gitározik, szólokat, és nem abban a stlusban, mint elkezdtük. A hegedűszólóim meg ... háhá, borzasztóan unalmasnak találom az imprós szólózást,a hangnembe illő hangok váltogatása unalmas. Dallamot akarok. Azt hiszem, most már össze kéne szednem időt hozzá, hogy összerakjak magamnak határozott, megismételhető dallamokat, és leszarjam az improvizációkat.

Elkezdtem összeírni, mi mindent kellene beszereznem a zenéléshez, őszintén remélem, hogy valóban megkapom az adójóváírást. Hegedűhöz valami pedál, állvány, húr, plusz kábel, mikrofon, kábel, állvány. Aztán majd keverő és hangfal, de azt már nem mertem beleszámolni. MEg nem is tudom még, hogy milyen kellne. Az első adagról már van elképzelésem. Valószínűleg a pedál és a mikrofon lesznek a köv. lépések, a többi még nem annyira sürgős (ok, a mikrofon sem, de... de.)

A másik együttesen gondolkodom, valószínűleg szinte biztosan elmegyek szerdán a próbára (elvégre ezért ne érek rá másik próbára btw, szal muszáj mennem), de őszintén, nem hiszem, h pont én kellek nekik. Meg fordítva sem.

Na, szép nap ez a mai.

2 megjegyzés:

Angwen írta...

"Turn around and you'll see
That the rest of your life has begun and you've missed it"

gothposeur írta...

nyjájj :P