vasárnap, július 2

aú. a legfrissebb vámpírszappanoperás jelenetben hagyott el a lelkierőm véglegesen - a trúláv rózsaszín érzékelőme zárlatos lett, a hátam meg még mindig vörös.
amúgy is túl sok élmény ért, pedig aludtam este 9től reggel nyolcig, csak az éktelen madárrikoltozás vágta agyon az álmomat. abból pedig egy érdekes részlet, vagyis számomra érdekes talán.

most épületben kavarogtam, folyosókon, szobákon, lépcsőkön keresztül, egyfajta fekete-fémes, márványos, dark helyen. Régi iskolák hangulata keverve a Csillagok Háborújás vallató-szoba fekete falaival. Egy kísérlet, amikor felfedeznek egy minden vizet megfertőző, zöld trutymóvá átalakító folyadékot -Macskabölcső utánérzet - és le kéne zárni a helyiséget, mieőtt elér a végkifejletéhez a folyamat. De be akarja valaki törni, az általam alakított szereplőt hason lövi az ajtó elé tartott asztalon keresztül, majd mégis megesik rajta(m) a szíve, és lehúz(za) a víz alá (hogy ne lássanak), majd Beölel(i) vámpírnak. Szettitának. Ajándékba kap egy gót játékbabát, és keresem a haja közt az arcát, mindig más, még sminket is lehet rajta újrarajzolni, ha letörlöm az előzőt. a köztes részek a szokásos ide és oda megyek mindig más és aktuális céllal.
később odaértem a tegnap házasodott régi ismerőseim esküvőjére, vittem nekik virágot, de az közben összement, és nem tudtam a cseles elrendezéssel együtt sem széppé tenni.

és még mindig álmos vagyok. nehogy megmondja valaki a tutit, hogy biz-a, ez lelki fáradtság, mert füleibe fórró spanyolviaszt öntök. bahh.

ja, és kommenteljetek. mondjátok el, mit vártok a tábortól, vagy... mit vártok a nyártól, és ki szeretne lájvot a nyáron, és esetleg helyszínre van-e ötlet. bár drímőrnek volt tegnapi felvetése, de, ha netán az a teljességgel elképzelhetetlen eset forogna fenn, hogy nem lesz hozzá hangulata, kedve, akkor, ha van helyszín és időpont, segítséggel megalkotom én is. augusztusban valamikor.

tyű, van nálam egy 13 darabos gyűjtőjegy... azt hiszem, nem fogom elsietni a legközelebbi bérletvásárlást :D ügyesen ez is kitart még sokáig...

napi mantra: a tábor jó lesz, csapatvezetni jó lesz.. apropó. most már elvileg nyilvánosak a csapatösszetételek, meg ilyesmik, max nem lehet őket elolvasni, mert épp nincs tolkien.hu. tegnap kaptunk kiképzést, meg ötletet, nekem leginkább az elmélet tetszett, mert az magyarázott, ellentétben az előző meglátásokkal, amik viszonylag esetlegesek voltak.
rájöttem, h az én elvárásaim a sínothostól a minimálisan kamasz (cselekvés orientált), de azért inkább felnőtt (felelősségvállalós) magatartásformákat jelentik, én egy ilyen társasághoz tudok leginkább hozzáadni a képességeimmel. nem vagyok az a hűde gondoskodó típus,bár könnyen tudok figyelni és meghallgatni, inkább eszközöket adnék a problémák megoldásához, mint negoldanám a problémát. pontosabban, elvárnám a körülöttem lévő emberektől, hogy ismerjék fel, mindig ők maguk tudják csak kibogozni a csomókat, és vállalják érte felelősséget is, ha jó, ha rossz a művelet eredménye.
tehát inkább csak biztosítom a feltételeket, aztán hajrá, működöm én is normálisan a megoldás irányában. persze néha ez a működés jelenthet diktatúrát is, mint a rendezés esetében - nem kell félni, csapatvezetőként nem fogom úgy érezni, h a maximumot kell kihozni a feladatokból, ezt javarészt a csapatra bízom - azért egy minimum szint fenntartásával. Nem hinném, h olyan sok ember élvezi azt, ha nem jó, amit csinál.

különben zavar egy kicsit ez az agresszívan közösségépítő megközelítés :). nem vagyok az a szeressük -egymást-gyerekek ember, hanem inkább a legyünk-jóban-mert-az-hatékonyabb hozzáállás jellemez. a közösségépítés nem cél, csak eszköz. jól akarjuk magunkat érezni. és ehhez szükséges a jó közösség.

node mostmáraztán elég. legközelebb úgyis máshogy gondolom majd.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha jöszöl fozotni adok neked könyvet meg ruhacuccot, asszem mással nem lógók:) A könyv már vagy egy éve nálam van...:/

Névtelen írta...

Ha nagyobb, és a hangulathoz jobban illö helyet nem találtok, akkor a lakásom újra rendelkezésetekre áll egy lájvhoz. :)

gothposeur írta...

juhú, köszi Sirgon :ugri: akkor a vészterv megvan, de most igyekszem találni nagyobb helyet, vagy akármi. még létszámtól is függ.

Névtelen írta...

Szívesen! Teát, némi gyüölcslevet és sós apró vackot majd biztosítok. Bár gondolom csak elötte és utána, mert alatta olyan illúzió romboló lenne a vámpíroknál. :)))