szombat, augusztus 19


jó reggelt.
das ich, baloldalt az énekes. ezt hallgatom, csak képben legyetek ;)

egyedül, húgom hajnalban felkel, megnt fellépésre. hihetetlen, nálam nagyonn rendetlenséget tud maga után hagyni :D mindenhol szétdobált cuccai a lakásban .
ehh. rendes leszek, és porszívózom egyet. majd. addig még képbe jön a samurai champloo, lassan végjátékba fordul, nagyon kíváncsi vagyok, sikerül-e lezárni jól. Mert eddig a legkerekebb meglegjobb anime sorozat. Nem annyira pozőr, mint Hellsing, de teljesebb. Úgy érzem, több motivációt mutat meg a karaktereiból, mint amennyit megtudunk mondjuk Alucard-ról. Ja, és szamurájossága llenére jóval kevesebb szerepet kap benne a harc. Van benne, látványos is, de nem hosszú :), Remélem, nem fog részeken keresztül tartani következőekben sem.
Humorban meg nagyon erős :D Amikor az éhségtől kornyadoza kezdődik majd mindegyik rész... no, meg az alap szitu sem nélkülözi a humort. De nem spoilerkedek, nézzétek meg. Hm. talán majd rakok fel róla képet, de e mellé nem fér :D

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

nemigaz!!!

Névtelen írta...

Maradjunk annyiban, hogy tök mindegy, ki csinálta, de néha ki kéne tenni a "Biohazard" jelzést, és egy sugárzásmérővel bemenni..Meg védőfelszerelésben, emrt az elkóborolt ruhák/kardok/láncingek/egyebek elég morcosak, és néha megtámadják az embert:)

Névtelen írta...

kinek nem inge,ne vegye magára...

és ne lépjen rá, mert harap.