csütörtök, augusztus 24

ma ilyen. olyan.
újra.
elég brutális módon nincs munka nyáron. majd ősszel megint meneküln fogok a túlórák elől - bár nekem ebből nincsen gondom, mert akkor legközelebb kevesebbet kell maradnom. kevesen vagyunk, nyugisan, lehet netelelni, ezért is írtam volna, h ez egy ilyen blogolós nap lesz.
drímőr blogjára még mindig büszke vagyok. szeretem olvasni, tetszik a saját dizájnom, még akkor is, ha egy kicsit nehezen olvasható.

tegnap eszembe jutott hazafelémenet, hogy vannak emberek, akikjkel soha nem sikerül beszélgetnem, pedig olyanok, h érdekelne. bár azt már nem tudom, h mi :rohog: mindegy, odavisszaköszönés. minig is féltékeny vltam az intelligens emberek agyára :csámmm:

ja, meg az is eszembe jutott, ámbár ez geekség, h vajon az egybetűs neves emberekben mi a közös - miért hiszik azt, h egyéniségek -, X mennyiben hasonlít a fentülőkre?
Azért választottam anno a karakternek ezt a nick-ket, mer ez annyira trúbrutál indusztriál, hogy csak na :D ja, és tudom, miért jut ennyit eszembe. mert jól kitaláltam az életét. karakteralkotás, érted, nem papíron vagy színpadon, hanem rpg-ben :P

ja, és vettem Amerikai pszichót. jó vastag. régen olvastam könyvet. ihajla. de ez már a hónapban a második könyv :PARA:

Nincsenek megjegyzések: