péntek, február 23

nem bííírom a mágus kalandmodul dagályos stílusát :zokog:
pedig el kell olvasnom, legalább egyszer, meg ki kell jegyzetelni, meg ilyesmi.
kicsit belepörgettem, szerencsére később már vázlatpontos a dolog. nem akarok szépséges női npcket, akiknek mind van párjuk a modulban, nem akarok sérthetetlen NPCket, nem akarok mondvacsinált problémákat. (akkor neki kéne kezdenem elolvasni?)

jameg. emtétés nyitótáncolóknak szól a következő sirám, de tulképp minden emtétésre is vonatkozhat.

Szal elnézést mindenkitől, akinek sértette az önérzetét/igazságérzetét a stílusom tegnap, nyugdtan szóljatok, mert lassan belátom, nem vesznek komolyabban, ha szemléltetem, mennyire zavar a nép viselkedése.
Mindenesetre megint és sokadszorra leszögezném, h én nem készülök tanárnak, nem érzek hivatástudatot arra, hogy 20-30 embert rávegyek olyanra, amit nem szeretne csinálni. Én ahhoz próbálok segítséget nyújtani, h azt tegyétek, amit szeretnétek (pl. keringőt nyitótáncolni). Baromira nem érdekel, hogy ki miért zajong. Én is fáradt vagyok, nem rakok bele kevesebb energiát, mint bárki, és ha én képes vagyok arra, hogy azt a két órát rátok koncentráljam, akkor ugyanezt mindenki megtehetné. Egy olyan teremben, ahol minden szó visszhangzik, és ha két ember beszél egyszerre, az már hangzavar, erre fokozottan figyelni kell. Ráadásul este mindenki fáradt, a hangzavar meg tovább szívja az energiákat. Ezt a viselkedést akkor engedhetnénk meg magunknak, ha mindenki tudna táncolni, és két megmutatás és letáncolás után már vésődne a lépés. Ja, és még egy hónapunk lenne a farsangig. Van olyan ember a csoportban, akire ez igaz, és képes megtanulni egy próba alatt a koreográfiát, a másik alatt meg megjegyezni. Aki nem, az figyeljen már, és ne fennhangon beszélgessen velem párhuzamosan, lééécccci.
Tanultam már be úgy táncot, h végigdumáltuk a párommal, mert gyorsabban megtanultuk, mint a többség, de ott sem akkor beszélgetett a nép, amikor a tánctanár. Saját érdek, ilyesmi.
Tudom, ezzel mindenki tisztában van, és akit érint, az úgyis leszarná, ha elolvasná, akit meg nem érint, azt meg zavarja a diktatórikus stílusom, mert neki anélkül is menne.

Még szerencse, hogy most is volt pár ember, akikből ebergiát meríthettem, mert lelkesen igyekeztek együttműködni. Tudom, a jó csapatvezetőnek meg se kottyan, ha beszólnak arra, amit épp tesz, meg úgy viselkednek, mintha szívességet tennének neki azzal, h méltóztatnak figyelni, de... vissza a sirám elejére és. ugyanaz. ja, és nyilván azoktól esik ez a legrosszabban, akik a legközelebb állnak hozzám.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mi arra gyúrunk, hogyha Tier nan Gorduin szerepel a modulban, akkor ráuszítjuk Juszufot és kinyírjuk :D (most gyűjtögetem a buffokat, amivel hozzátápolhatjuk Juszufunkat Ynev legnagyobb tápmesteréhez :D)

Névtelen írta...

ne add fel, jó lesz az a keringő! ;-)