hétfő, június 22

aludnék inkább nappal. mondjuk a délelőttöket még indig inkább kihagynám, mint az éjszakát.

szombat este Contrast fesztivál a Gyárban, érdekes volt, de valahogy nem volt annyira meggyőző, mint lehetett volna. Ha ezek a magyar underground zenekarjaink, akkor szívesen részt vennék én is valamiben, mert ennyire szerintem én is tudok, mondjuk énekelni. De bontva nézzük, amiket láttam: a parasonic kellemes volt, csak ne ütögették volna benne azt a fémrudat, mert az fizikailag rosszul esett. a servo.hatredet megnéztem, aztán inkább nemtom hol voltam, volt egy menzonimitátor társaság, az meg egyenesen nevetséges volt.
Az autumn twilight megint csak a kellemes kategória volt, de semmi különös. Jó volt az annó játékhoz háttérzenének. Utánuk jött még egy zenekar, feldolgozásokkal, de újat nem adott, lent meg a Schyzzo.com, ami tetszett, csak beszélgettem helyette
Parandroidddal meg másokkal. Ja, eszembe jutott, a Failotron volt a másik, ami tetszett. Ott még magassrác is látványos volt, ahogy előadta, legalább annyira, mint maga a zene.
Hát, kb ennyi. Esett az eső, sok látványos gót volt, meg beszélgettem zöldtündérrel, és másnap negyedegykor keltem, de ez már a vizsga története.

mert tegnap aztán a főnikszben volt az év végi vizsga, ahol immár mv volt a nevem mögött, és szokatlan volt, és mélabús és nosztalgikus (amilyen egy évvel később visszamenni a giminapokra ). láttam az elsősöket végre, végig azon kattogtam, ki milyen, mennyire ügyes vagy jó, de ilyet még mindeig nem tudok megállapítani. Azért volt pár szép darab.
A másodéves vizsga felejthető volt, csak remélni tudom, hogy ennél jobbak voltunk Komával. A záródarabban viszont nagyon szépen alakított a végzős évfolyam, részint meglepően. A darab maga mondjuk befejezetlennek tűnik, pedig szépen felépül, csak nincsen kifutása.
Aztán bankett, maradtak bennem némi kétségek Tanárúr idei döntése révén - mert ennek fényében már nem olyan fényes az a tavalyi "mindenkit felvesz" döntés, node mindegy.

aztán majd esik az eső

1 megjegyzés:

Thilanna írta...

azért mondhatsz valami kritika-félét, ha van kedved :-)