szerda, június 24

Fázom, egyedül ülök még pár órát a pultban, mert egyik kolléga vizsgázik, másik meg tegnap depechemode-on volt, és inkább alszik, amit mélységesen megértek.
a szürke égbolt az esőkkel ugyan inkább ősz, mint nyár, de talán épp ezért egészen másidejűvé teszi a világot, mint az önmagától amúgy. Meg az erkély, meg a hatalmas tükör, ugyebár.

Délután csendélet, diplomamunka, miközben a túloldalt RBG mesél, Nyüfi meg alszik, Aztán közben befut Inszéjn, h sütit süssön, aztán megsül a süti, én meg mesélek királylányosfantasyt.

Kicsit többet kéne aludni, de hát reggel fel kell kelni...
--

Tényleg, nem is meséltem, hogy Szőke megint megkérdezett még a Kontraszton, h be tudnék-e hegedűvel ugrani a zenekarba, mert hátha. Na, ma már látom a levélben, hogy egészen necces, mind koncertideileg, mind próbailag. Egyszer azért érdemes lenne megpróbálni.
--
meg vmikor két hete volt gyömrőn elitistabuli (^^), mindenféle megismerős játékkal meg szusival, és furcsa ...polgári környezetben látni emtétéseket. furcsa. én azért ilyet nem akarok.
--
és még néha eszembe jut, hogy akár a diplomázás kitűnő lehetőség a mélyvízben megfulladáshoz - ha netán statisztálkodásból, színházból és egyéb dolgokból szeretnék élni. Például mi lenne, ha megtanulnék egy biztos szinten énekelni? Lehet ezért pénzt szerezni valahol? És a színészetből, ha nem komoly darabokban? Legyen meg a kib diploma utána elfulladozom szépen valahogy, de ezt a stresszt kellemetlennek találom.
(Hajtásrendszer összetákolása, modellezése, termék modellezése, és a rizsa meg az egybeszerkesztés van hátra.)

Nincsenek megjegyzések: