kedd, szeptember 29

ez az emtétés szervezős kommentfolyam rekord a blogomon - soha semmihez nem szóltak még itt hozá ennyien ^^

amúgy hasznosítani kéne az agyvihart, mert különben sok értelme nincs. Még mindig él az ajánlatom arra, h segítek egy általános felmérésben és ajánlás elkészítésben. Most, h nem szervezek semmit (mttben), nem is baj, h nem látom a lehangoló valóságot.
szeretnék rendezvényéletutat tervezni, folyamatábrákat és ilyesmiket :D
és nem szeretnék hamis embereket hallgatni farsangon, illetve rossz verseket, meg jópofizó "humoros előadásokat. É, ha netán fellépek, akkor elvárom a szervezőktől, h szóljanak, amikor bármelyik kategóriába beleesem. Például.
meg szeretném azt látni a LEPen, h nem csak mi vagyunk ott, sőt, sok az ismeretlen ember. Hogy a fanyalgóknak is jut nekik megfelelően elitista program, de a gyerekeket is le lehet adni, mert jól fognak szórakozni.
KÖMTre nem érek rá, de az lett volna az elvárásom, h egyrészt legyen belemélyülős-önkifejező tevékenység hosszan, a maradék időben meg szabadfogású szabadidő, (és a farsangi előadásokra vonatkozó kitételeim ide is érvényesek). Tavaly majdnem jó volt, a kötelező előadás nem kellett volna (minek az író rendnek?), szabadidős izék vagy legyenek, vagy ne, de középút nem jó (épp hogy működés határán vergődő program, mert nincs rendes helyszíne, így gyakran kevés az ember, meg szétesett).
Asszem, amikor jó volt a kömt, akkor azért, mert egyfajta erős program volt, a többi meg amolyan egyéb izé volt, ami helyett lehetett beszélgetni, rpg-zni és bulizni.

Helovínnel kapcs. csak annyi az igényem, h legyen hangulatos zene, aminek köze nincs a tábori buliban hallhatóakhoz, legyenek beöltözött emberek, legyen csendesebb és bulizósabb helyiség is. Program nekem nem kell, inkább házibuli fíling. Hozott piák, kaják, esetleg a belépőből gyártott szendvicsek.

mivanmég? a tavaszi tali akármi is, legyen költséghatékony, legyenek ott barátaim, a többit megoldom.

a tábor meg hosszabb téma, engem már a legelsőben is zavart, h nem segítek a szervezésben, szal nem vagyok megfelelő mezeitáborozó szempontú. Ja, semmiképp ne legyen érezhető a szándékos kiegyenlítés a csapatok között. Legalábbis ne vegye észre a mezei user, h a csapatával kevésbé hatékony, mint lehetne.
így hirtelen.

Nincsenek megjegyzések: