kedd, szeptember 22

Voltaképp ijesztő, h most nincs feladatom. Időnként szólok róla, akkor kapok újabb 5 perces melót, ami után megint várok inkább, mert már ezt is úgy kaparta össze, h legyen mit csinálnom.

Az ég dühítően napos - innen az irodából minden szürke, a tető és az ég is. Ha esne, már jobb lenne bent lenni. pedig ősz van. Nagyon jól.

A próbákról meg kijelenthetem, h sehol nincsenek feszültségi szintben a tavalyihoz képest. Inszéjnek még új a dolog, vagy nemtom, de rendszerint aggódik a túlterheltségem miatt - pedig... jelenleg inkább fárasztó, amit csinálok, nem megterhelő. Mármint nem kell túl sokat agyalni rajta.
Érdekes figyelni a viszonyokat, meg miniharcokat és sérelmeket, még úgy is, h részese vagyok.

ehh, nincs agyam az íráshoz, pedig még volt valami, demár elszállt. Valami a színészettel kapcsolatban, de nem tudom mi. Olyan jellegű bölcselet, mint a merjünk hülyék lenni - de engem idegesítenek a hülyék, hát persze, h nem szeretek az lenni. És tovább, ezen a vonalon.
Meg, h kéne valamit alkotni, nem mások gondolatait kifejezni végre. Nem mások gondolataiba beleilleszteni a sajátomat. Itt ez az évad, lesz rá lehetőségem.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nemtudom, te hogy vagy vele, én vmi őrülten várom már a funtit, a körmagyart, a kopaszt, vmi döbbenetes lesz a jövő utáni hét!

eltárs

gothposeur írta...

ezen még nem gondolkodtam, most épp elég a szombati bemutatóra készülni :D
azt nézem, azért van vagy négy hét, amikor egyelőre nincs előadásom ^^.

Minc írta...

nem tudlak felvenni rss-re, segítség:)

gothposeur írta...

Minc: e? ez fura... de megnézem, mit tehetek.

Minc írta...

nemtom, hol kell :P

gothposeur írta...

hm. én általában a firefoxon található izét szoktam használni, de akkor kirakok valami ilyesmit.

minc írta...

a firefox izéjét se találom, most ismerkedem az rss-sel :)

minc írta...

sztornó, megtaláltam :)