kedd, február 14

hűde baromi álmos vagyok így hirtelen. farsang hajnalig, vicces ruhákban, olyan volt, mint egy nagy lájv. Beszélgetni volt a legjobb, mostanra már tényleg nagyon kezd elegem lenni, az emtétés zenékből a bulikon. A műsorban csak a bevezetése zavart, ill. ahogy felkonferált minket Alyr, mert ezzel sajnos azonnal kiütötte a látványosnak és hatásosnak (meg vicecsnek) szánt belépőnket. Ha legalább valami karakterből tette volna, vagy valami. Nem állítom, h olyan zseniálisak lettünk volna, hallottam mindenféle véleményt, én ezzel a lehetőségekhez képest elégedett vagyok.
Tiszta deja vu volt, mert tavaly is pont ugyanott beszéltük át Gergővel a konferálást. Jövőre nem vállalom, nem tartom magamat elég jó standuposnak ehhez.
A keringőzős része akkor volt jó, amikor táncoltam, örülök azoknak, akik felkértek, de azért sajnálom, hogy többnyire nem, és fura dolog ez, még mindig.
Számomra a kaja volt a buli mélypontja, a kirakott kend-magad kenyér, meg a rizssizé alja (amiben már ok dolog nem volt, így íze sem) inkább egy alultervezett házibuli hangulatát hozta, mint egy bálét, és ugyan tudom, hogy mindig marad alkohol a farsangokról, de nem érzem akkora problémának,  mert a nem bekevert dolgokat későbbi rendezvényen is fel lehet ahsználni. Vagy eladni a társaságon belül.

Idő, idő, idő.

Holnap pl. ebédszünetben megyek interjúra. Nyilván angolul kell majd beszélnem, mert már az emailezés is úgy volt.

időidőidőidőidőidőidőidőidőidőidőidőidőidőidő

kell.

ja, volt táboros megbeszélés, ami jó volt, hasznos/hatékony.
aztán volt hétfőn a fellépés, nem sikerült rájönnöm, h családból volt-e vki (vérlepke?), mert csak Zyro várt meg.

el. innen.el.L.


2 megjegyzés:

Julcsi írta...

Ó gillz. Szívemből beszélsz.

Névtelen írta...

Vérlepke nem volt.