csütörtök, február 9

tegnap voltunk játékteremben, lőttünk, az fasza volt, a feedback-es elektornika jó dolog, igazából szívesen terveznék játékgépet is, mert alapvetően elég... kevéssé kreatívak ezek. Annyi lehetőség van a számítástechnika és elektronika-gépészet kapcsolatában.
de kedvem lett konzolt beszerezni, mert tényleg jó érzés lövöldözni nem egérrel és billentyűzettel.

a következő beöltözéskor 20. századi elektro-punknak fogok öltözni, nyákok, tranzisztorok és drótok címszóval.


Ez pedig a jelenlegi Rouen krónika főcímzenéje.

Tegnap rájöttem, hogy van pár olyan ingem, amiket a fűzővel már van értelme hordani. Mondjuk egyelőre a jelmezem a neo-viktoriánusnál tart, a steampunkhoz még kellene kohó meg víz és gőztartály. Hm. Anakronizmus, ez lesz a kulcsszó.
űgondolom azzal nem mondok újat, ha nem lelkesedem a mai msáhol-melóért, de talán, talán érdekes lesz, és jó lesz a környezet. Meg bízom benne, hogy fogunk tudni enni. Speciel a kolléganő is lehet jó arc, akivel megyek, az a pár 10 másodperc szimpatikus volt belőle.

Ma este megyünk szétfagyni a próbaterembe, lehet, hogyha hideg lesz, akkor azt mondom, hogy hagyjuk abba hamarabb, kifitzetem a maradék időt, csak nem szabad most megfáznom.
...
a hegedűmet tulajdonképpen dekorálhatnám felragasztott izékkel. meg van egy csomó kis doboz itt a cégnél, ha kell vkinek, viszek :D
---
hideg van ittt, hihihideg, basszus. aludni jó volt, az biztos.


3 megjegyzés:

Sütitolvaj írta...

milyen doboz?

Dreamer írta...

Wii vagy Kinect.. Wii-re láttam KARD kontrollert is egy Zelda játékhoz :)

De igaziból a PS is jó, és az XBox is.. Áá... gonosz konzolok, vedd meg mind!

A gond, az a megfelelő TV beszerzése, szerintem, meg annak a szobádban való elhelyezése. A végén még.. rendet kell raknod :)

Dreamer

gothposeur írta...

papírdoboz. viszonylag kicsi.

xBox amin gondolkodtam egy picit ?D

de majd, ha sok pénzem lesz.