hétfő, szeptember 10

Rendetlenség

Borzasztó rendetlenséget hagytam a hétvége utána  Bázison - pedig jellemzően rend is volt még péntek környékén. Az időérzékem összezavarodott péntekre, a Turambar szereplőválogatás végén valahogy nem fogtam fel egészen, hogy péntek van - és ez ijesztő valahol, mert nem volt bennem az a nyugalom, ami általában a  hétvégével jár, hogy kilépek a hétköznapi melóból. Mindenesetre szombaton zavartalanul aludtam kb 11-ig, ahogy mostanában szinte mindig teszem, ha módom van rá.
Dél után valamivel felhívott Vérlepke, hogy átjönne pár órára, meg aztán majd nálam aludnánakéjszaka, mert esti programjuk van, meg mennek holnap reggel tovább azonnal, úgyhogy élő alanyokon teszteltem a kinyitható kanapét - visszajelzés még nem érkezett, mert azóta nem beszéltünk. Úgyhogy szombaton egész aktív szociális életem volt, este Szozsival ittuk meg a maradék gyümölcsös sört a hűtőből, húgommal meg még főztünk is olyat, amilyet még nem csináltam, szal megérte ébredés után azon borongani, hogy milyen szomorú, h ma nem találkozom senkivel.
Szombat éjszaka nem sikerült rendesen aludnom, ez részben köszönhető annak, hogy fél2ig játszottam, de lehet, h ennek semmi köze ahhoz, hogy kb 4ig nem sikerült aludnom, csak forgolódtam. Reggel kiengedtem a húgomékat, aztán még 11ig aludtam, a játék előtt még megnéztem a doctorwho aktuális részét a dinoszauruszokkal, utána valamennyire összekaptam magamat, és átugrottam Bélához - fura, hogy ez a táv tényleg tud "átugrásnak" tűni, pedig kb. 20 perc villamos. Jellemző, már én is eleve késve indultam, mondván, hogy Inszéjnék úgyis késnek, és lőn, szűk másfél órával később már el is tudtunk kezdeni játszani, miután kitárgyaltuk a ME szépségeit (a múlt hetem ezennel a mass effect témájára alapult).A játék szórakoztató volt, Miki nem szívbajos weird szexuális encountert is lemesélni, mi meg nagyon viccesen tudunk bénázni, sőt, egyre inkább nem bénázunk, csak az, ahogy előadjuk. Zyro karakterét végül tudtuk nélkülözni, de most nagyon érezhető volt, hogy Miki vele is számolt.

Este is láttam, ma reggel is, hogy a konyha a szomnbatot őrzi, a szobám a vasárnap reggelt, ma este Daniel Craig és Casino Royale, hacsak nem jöbe semmi, ja, és sötétlila-padlizsán a hajam, szerténk szerezni hozzá lila festéket a szomszédos boltokból, amivel csíkokat rakok bele. Elég sötét ahhoz sa hajam, hogy nem legyen nagyon feltűnő, de próbálkozásra szvsz jó lesz.

És az ősz a félelem évszaka, ez elég jó jelszónak és motívumnak tűnik most.

1 megjegyzés:

Angwen írta...

Nem is, az emlékezésé!