hétfő, november 19

Nem sikerült megbetegednem ma reggelre, tegnap este közel jártam hozzá, a fejfájásra (ami a hőemelkedést alulról karcolgató állapotomat kísérte) gyógyszert szedtem be az éjszaka folyamán, egész nyomasztó módon 2 körül aludhattam el, a telefonomnbak hála addig még időnként tumblr-t néztem meg ilyenk, ejnye, de mentségemre szóljon az, hogy délután lefeküdtem 3 órát aludni fáradtság okán.

Folytatom a Supernatural nézését, még egy fandom, amihez kapcsolódhatok, hát ez csodálatos lesz. Olvasom a Kvantumtolvajt, ez egyelőre igen-igen jó, sci-fi, gondolkodnom kell, hogy felfogjam a világ működését, különös tekintettel a nano-biológiai-szociális networkingre. Ja, meg volt benne egy szereplő, akiről pár oldallal később vettem észre, hogy férfi, addig azt hittem, h nő. E-re végződött a neve.

Voltak koncertek a múlt héten, rögtön kettő is, a Trafikban szerintme tök jók voltunk, én meg határozottan laza a whiskey-től, amit letoltem a megelőző egy órában, majdnem fél12 volt már, mire kezdtünk, addigra csak a hős keménymag maradt, de ők legalább igen, és készült felvétel is, és az is nagyon jó, h van. Szombat este sokan voltak, a másik együttesnek népes rajongó tábora van, és ők meghallgattak minket. Márk utána,a párhuzamos szülinapi bulin megjegyezte, h biztos vagy 25 MTT-s is ott szokott csápolni a koncertjeinken - hát, nem. Úgy tűnik, nem vagyok olyan népszerű, mint kb mindenki más, akinek volt, vagy van zenekara az emtétéből, és ez most zavar-e vagy nem zavar, jaj, baszus, nyilván rosszul érint, de mindennek meg van az oka, ennek mért ne lenne. Örülök annak, hogy lassan azért minden számomra fontos ember ott volt legalább egy koncertemen. Remélem, decemberben tényleg eljöttök mindannyian, és akkor mindenkinek jó lesz :D

Szombaton napközben még volt egy jó kis közgyűlésünk, nem sikerült írnom alatta, bár a keretjátékhoz igen, meg lett választva az új rendszer, fárasztó volt, de aztán elszabadultam, és szombat este is aludtam, jó ez a késődélutáni alvás intézménye, azt kell mondanom.

2 megjegyzés:

Sütitolvaj írta...

miért ki az az mtt-s, akinek komoly együttese van és legalább 25-n vannak a koncertjein?

gothposeur írta...

a komoly együttesség nem feltétel, a 25-öt Márk mondta, énmondjuk 10 embertől már eufórikus vagyok :D
amúgymeg Gergőék koncertjein állandóan csomó emtétés rúg be, és Angwennél is sokan voltunk (legalábbis emlékeim szerint voltunk jópáran, emg esemény is volt), az e-sávok nem számit, de ott is, Amiék koncertjein is szoktak (volt) lenni rendszeresen (még én is voltam :D). Szóval nem a levegpőbe beszélek kivételesen :D