hétfő, január 14

ebben a hónapban se kéne többet költeni, most kiment a fűzőkről a megrendelésünk, és ma voltam papírírószerboltban, az se tett jót a költségvetésnek, bár a lelkemnek a szépen-fogó-toll, meg a csomagolópapír, mega  füzet, ami majd elfelejtek használni, ugye.

a szabadnapom ma, meg a tegnapi vasárnap magánya elég jó volt, tegnap ki se mozdultam, ma azért elmentem zipzároshoz, akinél nem jutottam semmire, meg voltam ugye  vásárolni, meg... ööö... játszottam ma is kicsit, meg még fogok is, és ... ehm, hagyjuk, jó volt semmit-tenni, az mondjuk kevésbé, hogy amíg világos volt, addig nem porszívóztam, de nem baj, lesöpörtem a havat a folyosóról, asszem még mindig meglep, h én vagyok a legrtakarítómániásabb a lakásban. örülök h nem töltök így itt több időt, mert hiszti lenne belőle. Lassan így is az van, csak mindig elfelejtem, mire téma lenne.

Jéjj, lesz szép fűzőm, ezúttal teljes, van vállpántja is, és csatjai és elég kalózos-steampunk (másik szerint inkább valami S/M cuccra emlékeztet, hát, fűző, fekete, és fémcsatos. ha tudnák, hogy pvc-n is gondolkodtam... )

szombaton volt vicces csingi játék, vendégszereplő pc-vel, höhö.bocsánat, asszem megyek játszani masseffectet, rájöttem, hogy a második része is elég jó lövöldözősnek, eltaláltam azt a nehézségi fokozatot, ahol már többször neki kell indulnom egy-egy zombirohamnak a reaperen - és persze utólag esett le, hogy adeptussal vagyok vazze, mit lövök ennyit, nekem varázsolni kell vagy mi.

Nincsenek megjegyzések: