hétfő, január 1

új évet írunk, úgyhogy boldogat, aki szereti a köszöntgetést.

Tegnap buliban voltunk, a szilveszter apropójából, amit alapvetően élveztem, de nem töretlenül, mert Drímőr néha kifejezetten nyomottnak/deppernek tűnt. Amivel ugye soha nem tudok semmit kezdeni.
Amúgy a házibuli kifejezetten hangulatos, meg jó volt, meg barátok, meg ilyesmi - a városban mondjuk nem volt kedvem nekem sem kimenni, mert valahogy nem tudok közösséget érezni mindenkivel az utcákon, aki tüzijátékolva, rikoltozva, meg dudálva ugrál. Nem jelent számomra ilyen sokat az újév. Kicsit a főnixkarácsonyos karakteremre emlékeztetett a dolog, aki kétségbeesetten bulizik. Nem, tényleg nem értettem az utcabál dolgot. Általában tartok a 10-50 embernél nagyobb csoporttal való azonosulástól. Vagy mittomén.

A hajnalban hazaséta viszont különlegesen hangulatos volt, 10 méterről már homályosan láttunk a ködtől, az utca vége letűnt, és a villamosokat is csak a lámpáikról lehetett látni. A mozgáskorlátozottak intézete pedig ijesztő régi épület letakart szobrokkal a kőkorláton, és kovácsoltvas kerítéssel. Kicsit sokat beszéltem, le-lecsukódó szemekkel, de kitárgyaltuk a geekségeket az Elveszett Pookah-val.

most meg kóma.

Nincsenek megjegyzések: