hétfő, január 29

Kitaláltam, milyen "dárkos" blokkot adnék szívesen és értelemszerűen a farsangon. Már többször felébredt bennem a vágy, h a Bloodlines játék klubjait élőben is megnéném, de legalább buliban jók lennének azok a számok... bár sajna viszonylag kevesen kattantak rá a játékra a szektából, de hátha ezek után feltámad bennük a vágy, hogy játszanak. Esetleg más játékok zenéi is jöhetnének, de én nem ismerek mást, ami bulizható (kivéve az egyetlen mortal kombatot). Szóval vámpíros blokk lesz, ha nem találok több játékzenét. Tulajdonképpen a vtm-hez kiadott succubus clubos zenék még viszonylag ismertek.

Ez a szél ijesztő. Főleg a reggeli narancssárga tűzfallal (amikor nincs felhő, a kelő nap valami ordenáré narancssárga-kék színpárosítást produkál a felső ablak által keretezett foltban). Ez vgay hideget, vagy unalmas időt jelent. Ma nem - a néha támadó esőcseppektől meg a langyos időtől a tavasz jobbik oldala jut az eszembe. Tegnap este, elalvás előtt, az eső kopogását hallgatva az járt a fejemben, hogy az eső ... laza. Hogy olyan... cool. Igen. De ettől függetlenül is nagyon szeretem az esőt, nagyjából minden fajtáját - igen, az ónosat is, télen is. Meg a havat is. A szelet csak és kizárólag melegben, vagy a mostani langyos időben.

Tegnap beindult a játék - kivételesen igyekeztem gondolkodó karaktert összerakni, akinek a személyisége nem nagyon befolyásolja a természetes gondolkodásmódomat. Talán csak jóval pragmatikusabb a csaj. Drímőr az egyik szokásos karaktertípusát, a cinikus, titokzatos és... cinikus személyiséget hozza. Akit néha jó lenne leütni, de ez a karakterem nem olyan. Vikingurat meg rá kéne venni, hogy olyan vicces és humorú karaktert hozzon már, mintő maga, hogy ne játékon kívül süsse el a poénjait állandóan. Jó társaság. Geek vagyok, tessék.

Nincsenek megjegyzések: