csütörtök, október 25

ehehh.
most reggel azzal jött haza vérlepke, h ő bizony nem volt itthon az éjjel. De akkor ki aludt az emeleteságy tetején? :pánikol:

gyöbnyörű idő van, csak ne kéne szerződést kötnöm a héten. annyit a kedves emtétés vezetőség is megtehetne, h ne nekem, mint nem emtétésnek kelljen már rohangálnom és kitalálnom azt, hogy írhatok alá-e az emtété nevében :morc: . Azért tartjuk őket, hogy legalább a bürokráciát intézzék. Meg támogatás nyújtása, meg ilyesmi. Semmi személyes probléma... csak vannak elvárásaim bizonyos pozícióban lévő emberektől. Nem kell mindent amatőr módon csinálni.
Én pl. ezért nem szeretném a jövőben a külsős kapcsolattartó pozíciót semmilyen formában. Kivéve speciális esetben, ha mondjuk én ismerem azt a társaságot a legjobban. De az más. Egyszerűen gyűlölöm ezt a stresszt, amivel az jár, hogy félek felhívni idegeneket, és nyomaszt, amikor ennek következtében az utolsó pillanatra, vagy másokra hagyom a dolgokat.

ötletembernek való vagyok, aztán ennyi. többre nem vagyok képes. vannak nagyszerű emberek a végrehajtásra :D de komolyan. Ravnossrác pl kiválóan átvette az irányító szerepet Samhainszervezés közben.Ajánlom, jól lehet vele együttműködni.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ravnossrác, lolllllll! :)