kedd, január 1

2008

Dobókockával, geek körben kezdődött. Helyes.

Van valami idegesítően profán a szilveszterben. Olyan érzésem van, mintha azt szeetnék az emberek, hogy a szilveszteri buli legyen a legjobb, a legpörgősebb, a leg-bulibb. Pedig... bár lehet, h csak én érzem görcsösnek a konfettit, a girlandokat, a petárdákat meg a pezsgőt.

Aztán eszembe jutott, h vannak népszokások, nem a korunk terméke a szilveszter, és ez megnyugtatott. Kár, h nem jutott korábban eszembe. Nem baj, majd jövőre.

A karácsonyt és a húsvétot szeretem. Azok úgy ünnepek, ahogy nekem kell: szakrális események, míg az évszám átfordulása... csak babona, az értelmetlen fajtából. Napfordulót komolyan tudok venni, születéi évfordulót komolyan tudok venni - de a ez az időpont önkényesen választottnak érződik. Az évek nem önmagukért léteznek...
Ja, meg persze nem szeretem a kötelezően bulierőltető hangulatot. Kaácsonykor nem kell jól érezni magunkat.

Mindenesetre jó volt a tegnapi buli, kedvenc webchates geekeim körében, lájvval, dobókockával, láncos kutyával. Volt pár zseniális alakítás, Drótsáska ijesztően KGB-s volt, Drímőr gyenge idegzetű amcsi ügynök, az meg jól esett, hogy az elsőnek késszúrásos halált halt játékos is nayon élvezte (az örmény terroristánk). A ráfordított időnek megfelelően nem volt mindenhol átgondolt és kiegyensúlyozott történet, de majd legközelebb.
Tényleg, lehetne az emtétés csapatot meg ezt is vegyíteni egy kísérleti lájv erejéig vajon? Kár, hogy van közbe némi személyes/ ...kiadói/honlapos ellentét is :P Sebaj, majd Csövi bácsit összezárjuk a célszeméllyel, csupán kísérleti alapon.

Ólomerdő mellé pipa, meg vagyok elégedve vele :D Kamaszlányként valószínűleg rongyosra olvasnám... és várom a folytatást :ugri:

Egy dolog zavar - tegnap túl sok scriptessel találkoztam, és felébredt bennem a vágy, h írjak. Az meg nem jó :agot:

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

a szilveszterrel kapcsolatos gondolatokkal teljes mértékben egyet tudok érteni. kivéve azt az apróságot,hogy a pezsgő azért nem olyan rossz. :P
(egyébként bennem idén tudatosodott végképp, hogy nemigen szeretem ezt az erőltetett bulihangulatot, jobb az, ha leülünk vkivel és beszélgetünk egy nagyot. sokszor többet ér és jobban is esik. szvsz.)

Arcadia írta...

egek, zombikám, kivel akarsz te engem összezárni? Vevő vagyok mindenre, de kompromisszumokkal :D

Csövibácsi