szerda, február 11

...ne legyél már ilyen mélységesen felületes...

notehát. milyen különböző izé lenne belőlem a különféle nWoDos fajok közül?
mit mesélnék én be magamnak?
Lássuk a karakterisztikákat. Mi az, ami nem átlagos a tulajdonságaim közül? Háát... a Composure-om az tuti csak egyes. Esetleg Intelligenciára adnék hármast, de csak félve, és csak azért mert muszáj vmiből. A Presence-re esetleg rákérdezek, mert hátha van némi kisugárzásom vagy mim. De a többi kettes. Vagy még a Staminám egyes.

Skills: academics egy, az érettségi miatt. Sciences... kettő mondjuk, mert mérnökdiplomához közel állok. Occult egy, mert már hallottam mindenféle izékről (rpg related ugyna, de akkor is.) Computer: 1.
Athletics: egyes, mert valamennyire van mozgásérzékem asszem. Survival: egy, mert cserkész voltam, és emlékszem némileg.
Empathy: kettes, mert. Expression: kettő. Intimidation: egy, már ijedtek meg tőlem. Socialize: egyes, ha odafigyelek. Subterfuge: egyes, mert néha sikerül, bár hazudni nem tudok, színpadon azért működik.

Jólvan. Meriteket hagyjuk, olyanjaim nincsenek. Csak Flaw-k.

Erény: Charity asszem, Vice: Torkosság vagy Irígység, nemtom.
Koncepció: titokban színészkedő recepciós vagy fordítva.

Requiem: ki ölelne vámpírnak, és miért egy ilyet? Fontos kapcsolata nincsen, kiemelkedő képességei nincsenek - még ghoulnak sem igazán alkalmas, mert tucattermék. Szóval csak kvázi véletlenül, vagy szeszélyből lenne belőlem vámpír. Daeva, mert azért mégiscsak, esetleg Gangrel véletlenül. Covenantnak jó eséllyel a Lancea Sanctumot választanám. Azzal együtt is, amit olvastam róla.

a többit majd.

Nincsenek megjegyzések: