szombat, február 21

csakúgy.
jelentem, ma este Körmagyar, mindjárt mehetek pakolni, csak előbb még kapacitálom a családomat, h a holnapi koncertre jöjjenek már el, és hallgassanak embereket, meg engem énekelni.
tegnap megnéztük Farkassal a Szerelem második vériget, megint rájöttem, h a filmek nem feltétlenül annyira gázak, mint a címük, mi több. Aztán volt vicces családi vacsora, ami leginkább az én részemről volt vicces, mert egy kezemen meg tudom számolni, hány ismerősöm családjával étkeztem én már egyedüli vendégként, és valami hihetetlen mértékben tudok pánikolni ilyen jellegű szociális közegben - függetlenül a konkrét emberektől. Sebaj, lassan meg kell tanulnom, milyen normáliséknál az élet. (muhaha, haha, ha.) Jájj, értitek, én még a Bázison is zavarban vagyok, meg úgy általában barátoknál "vendégségben".

Itt most meg baromi hideg van, mert apáméktól blogolok, és már vagy egy hónapja nem megy a fűtés a régi szobámban, mer rossz a cirkós izé, és ez fűt...ené ezt a részleget. Lakótársammal kb egy hete nem találkoztam, csak hallom néha, hogy létezik, de olyankor én alszom, vagy aludni szeretnék még.

nna.

Nincsenek megjegyzések: