hétfő, március 30

ehe, az előzőt nem tagoltam, de nembaj.
szal megvolt a furcsapár, nem éreztem magamat rosszul benne (még betegnek sem), kaptam pozitív visszajelzést is nézőktől, ennek örülök. persze, kell ezt még sokat.

este még féllázasan is ott álldogáltunk Insane-nel a füstben, sajnáltam, h beteg vagyok, mert koncert volt megint, és az rs-ben jó a koncerthangulat. iggazy pincehangulat. yeah.
aztán kaptam gyógyszert, meg aludtam másnap délig, aztán túrtam csíkos felsőt, amíg Nazgul bemesélte Insane-t Prágába, és Karel. Kell nagyon ez az rpg-s délután a lelkemnek. Játék.

Vasárnap persze elbénáztam az óraátállítást, és, mivel reggel pakoltam össze a funtineli jelmezt, ezért arányosan késtem egy órát. furcsa volt megint egy egész napot a vasasban tölteni, reggel próba, délután szara... várakozás, aztán meg végre változáspróba és előadás... ahol meg kifejezetten jól éreztem magam. Szinte az egészet végignéztem takarásból, pedig nem szoktam, mert már azért sokat láttam... FemmeFatale kitett magáért, szerintem baromi jó volt, és. jah. A szokásos lecseszésből meg vasárnapra már elegem lett, és, mivel kezdeni nemtok vele semmit, elraktam szűkösebb időkre. Nekem nincs szükségem provokációra, hanem ojjektív kritikára azzal kapcsolatban, amit csinálok. Én szerintem koncentrált voltam, tudtam a szöveget (gváhh, naná :P ), tudtam a változásokat, meg képben voltam végig, h mizu. És persze foglalkoztam a szereppel is, nem utolsósorban (bár ugye arányait tekintve :D ). Azt, h hogyan sikerült, nem tudom. Már majdnem sorbaálltam, csak aztán nem jutottam el addig, mert kellett pakolni, aztán meg már.

Aztán blahában kocsmázás, elemezgetés, kitárgyalás, két ginéstonic, és ma aludtam 3 órát kábé.

a szobámon mintha átment volna egy viharisten, három előadás jelmezei és egy hét ruhái borítanak mindent. Kéne mosni, rendet rakni, és ma jönnek a rovarírtók is, tehát pláne. Diplomamunkát írok délután takarítás után, aztán meg majd.

FemmeFatalenak, Rókalánynak, Farkasnak, Mickeynek jobbulást. Meg mindenkinek, aki beteg.

2 megjegyzés:

Thilanna írta...

szerintem konkrétabb volt a karaktered, mint mikor legutóbb láttam a funtinellit (három hónapja, vagy mikor). nyilván meglehetősen kötöttek a mozdulatok meg a hangsúlyok is ebben a stílusban, de most az ismerős gesztusokról is azt éreztem, hogy ott születnek.

így kellően gyakran és mégis 1-2 hónap különbséggel nézve az előadásokat az biztos, hogy előadásról előadásra valamiben változik a játékod, meg úgy általában szinte minden tavaly végzetté is, és ez a valami nem csak az egyik estéről másikra történő különbség, hanem valami lényegibb, megközelítésmódbeli.

szóval ez a benyomásom a dologról, habár most épp nagyon hozzánemértőnek érzem magam (éljen az elsőévfolyamos válság :D), egyébként meg az osztályunk már kollektíven elfelejtette a "jó" szót, és csak a "jobb" létezik helyette. :D de azt tényleg a tanárúrtól kell megkérdezd, hogy ez a más jobb-e, és hogy legyen mégmásabb hogy mégjobb legyen. :P

Sütitolvaj írta...

rovarirtó? eh? oh....

(egyébként legyen nálad otthon mindig lázcsillapító! [ha nincs majd kapsz]nem jó az ájulás szélén remegni egész éjjel...)