csütörtök, december 3

elgondolkodtam a mégegy kávén, de nem. tea. tea a következő, fázom meg újra különben.

kellene fogalmaznom udvarias aliglebaszó emailt az ájtíre, hogy a tegnap basztak visszaadni az elkért dvdket, pedigén naíva úgy adtam oda, h kikeresi magának, ami kell, a többit meg odaadja. asszem kevésbé leszek jóhiszemű velük, pedig... utálok hibázni.

a színészizsga eredményét még nem tudjuk, mert a körmagyar baromi hosszú, az értékelésünk is az lett volna, tehát majd a jegyzőkönyvet kapjuk meg. ollé. a visszajelzések alapján jó előadás volt. Bonviván részegen szépeket mondott az első jkelenetes alakításomról, Eltársat a második jelenetében egészen olyannak hallottam, amilyennek elképzelem azt a karaktert, meg úgy általában mindenki jobb volt, mint szokott. Azért az élethalál helyzet sokat tud segíteni.

ma meg álmodtam, volt valami ház valami dombon, meg utazás - máshol voltunk főnikszesekkel meg egy ismeretlen-ismerős pár, akikkel még igazából nem találkoztam, de álmomban igen. Ügyesen belopták magukat a tudatalattimba. Érdekes. Azt hiszem, képviselték az összes olyan embert, akiknek azért akarok megfelelni, mert felnézek rájuk.

Szombaton Funtineli, aztán pihenés. ... karácsony lassan.
És elkezdtem aggódni, hogy vajon elég lesz-e jövőre táborral együtt a szabadságom. Kezdem úgy érezni, hogy necc, nagyon. 9 nap? negyedévre simán elment 4-5 nap előadásokkal. namindegy.

2 megjegyzés:

Sütitolvaj írta...

tényleg jó előadás volt.
Azt hiszem kezdek ráérezni arra, hogy mikor tartsak jónak egy színészi alakítást és mikor nem - egy valakit kimondottan gyengének éreztem, volt két közepes, de többiek - köztük te is - eléggé tetszettek.

Drukkolok az eredményért!

Thilanna írta...

"Sütitolvaj": majd elmondod, h. kikre gondolsz és miért? érdekelne :)
ja és jut eszembe: gyere/gyertek dec.20-án karácsonyi vizsgát nézni, ha gondolod/gondoljátok :)

amúgy én is fél órán át ecsetelgettem itthon anyunak, h. melyik jelenetben mi volt a kiemelkedően jó, és rég hatott rám így Körmagyar. :) és szorri, h. nem vártam meg míg kijöttök, nagyon kellett tanulnom. :/