kedd, március 16

a hétvége... tartalmas volt, takarítottam a Bázison, meg Zsu elvitte a maradék bútorokat (ill. maradt még pár darab, de most már majdnem mindent elvitt D:). Szombat délután és este vidéken játszottunk funtinelit, nem volt rossz a részemről asszem, bár az első változásban Danival elejtettünk egy tányér kenyeret - meg most valahogy a többieknél is összejöttek ezek a fajta figyelmetlenségek. Az öregeknél ez a szövegkiesésekben jött elő, meg a be nem jövetelekben, mert ők nem változnak a darabban, biztos azért :D

Előtte volt péntek este Tempefői előadás, arclekaparós helyenként, utána meg ivós-beszélgetős. Nem is tudtam, h angolul is képes vagyok szóvicceket generálni. Csak innom kell hozzá.
Majd szólok, ha már merem ajánlani a darabot, egyelőre még nincs olyan állapotban. Oké, tudom, maximalista vagyok, vagy mondanak néha ilyeneket.

Sokadforrásból azt hallottam, hogy a holnapi Körmagyar lesz a darabtemetés, vagy utolsó előadás - azért röhej, hogyha valóban, akkor miért nem képes szólni róla, ha meg nem az, akkor miért ez jön vissza több helyről. Namindegy.
Vasárnap meg sikerült Sződynek is kiakasztania azzal, h a hossúkarácsonyiebéd bemutatójáig nem fogok próbálni, ellenben azért súgjak (mert nincs senki, aki a szereplők közül ráér, wazze?). És második bemutató még nincs kitűzve, és megint az érzem, hogy nem lesz rendesen próbálva velünk, kettőzésekkel. Nem, nem tudom pozitívan látni ezt a fajta ... lazaságot. Tőlem elvárják, hogy vegyem halálosan komolyan a társulatot és a próbafolyamatokat, de a másik irányból meg... következetesség, meg hitelesség, több kellene. Nem, a kollektív szózat és lecseszés az nem számít annak.

Déltuán volt Prága, aztán hétfőn Rouen, amire korona volt tulképp az Alice film. Nem, nem volt annyra jó, de hangulata volt, és 12 évesen rettentő módon imádtam volna. Most igazából HelenaBonhamCarter és JohnnyDepp nézései voltak a legütősebbek. Szeretetre vágyó meselénynézés, tényleg bábok lettek. A sztori eredetije jobb, így nem volt az egészben semmi váratlan, meg ilyesmi. Néha azért nem árt a feszültség sem a sztoriban - oké, 8 évesen újak lettek volna a "fordulatok" :D

Hajnalban eleredt a hó, amikro az éjszakai hazavitt.

Nincsenek megjegyzések: