csütörtök, március 22

Ez pont olyan reggel, amikor nem a szimpla lustaság miatt jövök be szemüvegben, hanem a tegnap este miatt, ilyenkor, ezzel a "túlélem a másnapot csakazértis" lelkülettel sokkal könnyebb minden. Mondjuk péntekel jobban jártam volna, de a csütörtök az is csütörtök. 

Jaj, az egyik recis, a diák kiscsaj rettentő mintás felsője beleégett a ma reggel érzékeny retinámba, van, amikor jobbnak érezném a szigorú fekete-fehér üzleties öltözködést tényleg. Van a minszoknyáknak egy sajátos bája a nem hozzáillő lábakon, na.

Ma effektívnek kell lenni, és hívom a szavakat magam köré, hatékonyság, előremutatás, problémamegoldás, konstruktivitás, szinergiákszinergiákszinergiák. 

A tegnap este úgy indult, hogy akár mehettünk volna vmi meetoffra, a kultúrnciskodás jegyében, csak a szomszédlányok szarul voltak, úgyhogy mentünk inkább füstös kocsmába. Ott hamarosan kvíz kezdődött, úgyhogy egy emelettel feljebb az élet értelmét feszegettük, azt, h Julcsi unalmas-e (nem), hogy én hiszek-e magamban (nem), és a közös ismerőseink (igen, vannak).
Miután mindenféle betegségre/munkanapra hivatkozva leléptek, csatlakoztam a lent tobzódókhoz, szennyes képzetek hömpölyögtek a levegőben, rózsaszín háromszögek és mindazok a dolgok, amikre jobb nem emlékezni. Pedig Bruti és Zyro két külön asztalnál ültek. 
Ez így jó este volt, az értelmiségi létfejtegetés utáni agygőzleeresztés, meg egyéb modorságok.

Ahhoz képest, amilyen hangulatban hazaértem, szép ugrás lett ez így.

3 megjegyzés:

Dreamer írta...

"Ma effektívnek kell lenni, és hívom a szavakat magam köré, hatékonyság, előremutatás, problémamegoldás, konstruktivitás, szinergiákszinergiákszinergiák. "

Kihagytad a proaktivitás, kreativitás, innovatív munkavégzés spec. szavakat :)

gothposeur írta...

akkor ma proaktív, kreatív és innovatív leszek, köszi! :D

Julcsi írta...

Nekem a fejtegetés is nagyon jól esett! És lám, még a Krimó fotósa is belénk szeretett közben! :DDD