kedd, április 17

Új dizájn

Hát oké, legyen, kipróbálom ezt is, csak persze ennek a html-ébe már nem enged belepiszkálni, pedig. Mit pedig? Úgyse szánnám rá magamat rendesen. Kipróbálom, meddig viselem el ezt a fajta letisztult google-design-t, mert szép-szép, de ugyanolyan. Minden ugyanolyan. Na, majd erőt veszek magamon, de tényleg. Addig meg megyek és tervezem a játékot Szozsival tovább, és majd ahhoz a karakterlap meg a minden. A fejfájás és az émelygés nem ahhoz, az csak úgy, spontán módon.
Ráadásul be kéne fejeznem Janie beszámolóját is a blogon, elvégre írogatom én azt. Azért, hogy legyen.

Az új hét elején túl vagyok, veszítem el az élményt, de még kitart, még emlékszem rá. MEnni előre, asszem.

Tegnap végül nem sikerült elrontani a tejbegrízt, de majdnem, aztán a Szomszédok aznapi részében volt még kacagás meg sitt kukába csempészése. Átmentem Zyrohoz, a lakásában sajna érezhető még a régi lakásokra jellemző doh-, ill. a dohányos lakásokra jellemző cigiszag, viszont a BKV hangja egyáltalán nem zavar csukott ablaknál meg redőnynél.

Az a hasznos a tumblr-ben, hogy az egymondatos-képes közlésivágyamat tökéletesen kielégíti, így nem kell a facebookon linkelnem mindenfélét amikor unatkozom. És ráadásul egészen nosztalgikussá tett, hogy idegen emberekkel lehet ott csetelni, plusz nem jön a moderátorkommandó, hogy miért offolunk.

És akkor most heló.