péntek, január 14

álmos vagyok, zombi, vagy valami ilyesmi. Reggel is baromi fáradtan keltem, és ez némi fejfájással öltött kart karba, aztán rájöttem, h valószínűleg nem (csak) a kései elalvások, hanem az időjárás is tehet erről.
Kistavasz van megint, a záporral,és valami könnyedséggel, amit már a hét lején is éreztem, de akkor még nem tudtam hova tenni. Az ijesztő az, hogy még csak január közepe van - tél, érted?

Megint akarok tenni valamit, akarok érteni valamihez, de nem tudom, mihez értek. Tényleg nem. Valaki meg tudná mondani? Nem? Senki? Nem, senki.

Akkor.... akkor... akkor most majd lelkesedem melóban, meg este próbálunk Turambart, arra is rá kell lélekben készülnöm, aztán holnap live, előtte egész nap ezzel fogok szívni szerintem, mert munkában épp elég, h válaszolgatok mindenkinek, úgyhogy majd holnap szedem össze egybe az egészet, karakterenként, elküldött levelenként, jegyzetekként, és nemtom, nyomtatok, vagy majd Angwen notebookján kölcsönkérem a netet.
16 karakternek X szálat kell fejbentartanom, mert hasznos a gráf, de esténként már nincs rá energiám, és a szabad hétvégémen meg inkább pihentem, shame on me.

És két plakátot kell terveznem, és szeretnék még mást is.

Ja, és megvettem a masseffecteket, mert olcsón voltak mediamarktban, és ennyit megérdemel a játékipar. Ha kb egy könyv árába kerül egy játék, akkor szerintem simán megéri megvenni a letöltés helyett. Oké, persze, ehhez az kellett, h letöltsem és kipróbáljam. De komolyan.

1 megjegyzés:

Angwen írta...

...listát nem tudok adni, pláne nem kimerítőt, de pl. a rendezéshez határozott véleményem, hogy értesz. ;)