hétfő, január 10

....still alive!!

Igen, végigugráltam a játékot, időnként külső segítséggel, mert borzasztóan türelmetlen vagyok. Jól esett, és majd nekilátok a plusz pályáknak, mert az jó.

szombaton live, csak kicsit vagyok elmaradásban néhány karakterrel - akieső emerek miatt összehúzni-foltozni szálakat nem jó, ill. eddig vártam visszajelzésekre. A napokban a kérdéses pontokat eldöntöm én, ha nem jött róluk semm, oszt hadd szóljon :)

Felraktam a Mass Effectet a gépre, aztán valami hibától nem tudom folytatni, és igen, rákerestem, sé tipikus hiba, de annyira most épp nem érdekel, hogy emiatt újra leszedjem, vagy a hibaavítást megoldjam. Amúgy szép játék, bejön a filmessége, szeretek benne lőni, meg hallgatni a csizmák csattogását, csak utólag átgondolva erős Kotor utánérzés. Érted, a kiválasztott főszereplő, akiből jedi... izé galaktikus ügynök lesz, a vilá... emberiség megmentéséért fáradozom egy gonosz karakter ellen, ki elárulta a jedike... galaktikus ügynököket, tudom használni az erőt, fura látomásaim vannak, és random NPC-ket gyűjtök össze, akik majd követnek, és ki lehet őket képernyőről választani, meg  lehet velük beszélgetni, és a személyiségem is skálán mozog, és van egy hajóm. A lézerkard egy kicsit hiányzik.

Ennek kapcsán elmélkedtünk tegnap a számítógépes játékokról, és elkeserítő, hogy ebből is a tendencia az átlagmassza, a biztonságos "kompromisszum", mert úgy tűnik kis (célzott) piacra meg nem éri meg játékot csinálni, pedig annak van értelme általában, nem a "mindenki" számára, de leginkább a 20 éves fehér amerikai srácok számára. Tervezzenek nekem játékot. 25-30 közé eső közép-európai nő, aki játszik számítógépen.

Nincsenek megjegyzések: